Reşiţa: Fum de grătar şi picnic printre motociclete şi ATV-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă unii au preferat să se distreze motorizat, alţii au ales bicicleta sau chiar mersul pe jos.

Sătui de frig şi zăpadă abundentă, reşiţenii spun că au aşteptat demult să iasă soarele şi să poată organiza picnicuri şi sesiuni extinse de grătar cu prietenii. Cei mai mulţi dintre reşiţeni preferă zonele verzi din jurul lacurilor, fie că e vorba de Şură, Lacul Văliug, Secu sau Trei Ape. Motivul, spun tinerii, este faptul că liniştea naturii şi luciul apei la asfinţit îi relaxează şi îi ajută să uite de toate problemele.

Cei care preferă să iasă în natură cu motocicleta sau ATV-ul merg în zonele montane de la poalele Semenicului, la Râul Alb, Secu, Crivaia sau Cuptoare. Drumurile forestiere le permit să aleagă un adevărat „circuit enduro” şi le rezervă peisaje pitoreşti. Cum pe motor sau ATV e mai greu să duci cărbune, jar şi tot ce-ţi trebuie pentru grătar, aceştia se limitează la picnicuri. Cu toate acestea, mai ales atunci când grupul e destul de mare, se găseşte şi un grătar pe care să sfârâie micii sau pulpele de pui.

Cei mai comozi se mulţumesc să iasă la iarbă verde chiar în jurul Reşiţei, pe dealurile de la Kilometrul 8 sau cele de pe Calea Timişorii. Coloanele de maşini sunt parcate pe lângă drum, iar printre ele se iţeşte fumul de grătar.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite