Reşiţa: Consultaţille medicale se reiau

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cabinetele medicilor de familie şi laboratoarele medicale se redeschid pentru consultaţii.

Reşiţenii care au probleme de sănătate se pot prezenta de astăzi liniştiţi la cabinetele medicilor de familie pentru consultaţii, dar şi în laboratoarele medicale.  Efectuarea analizelor  gratuite şi a controalelor medicale nu mai este o problemă.

Medicii au început să încheie de astăzi, cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, actele adiţionale ale contractelor de furnizare de servicii medicale. Iniţial medicii de familie au decis să nu semneze contractul cadru pentru  2009 întrucât acesta nu conţine şi propunerilor lor, astfel încât, de astăzi, pacienţii ar fi  trebuit să plătească reţetele compensate, consultaţiile şi analizele medicale. În luna aprilie se va lucra tot în baza unor acte adiţionale.

„Se încheie actele adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale. Bugetul pentru laboratoare şi radiologie este de aproximativ două milioane de lei, pentru acest an, iar pentru medicii de familie, pentru consultaţii, de peste 11 milioane de lei”, a declarat Mirela Zeman, directorul CAS.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite