Reşiţa: Câinii de companie costă sute de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şampoane, hăinuţe şi jucării sunt doar câteva lucruri necesare pentru animalul de companie.

Cel mai credincios prieten al omului scoate din buzunarele reşiţenilor sume consistente. Deţinătorii unor astfel de patrupede nu se feresc să plătească până la 350 de euro pentru un căţeluş. Fetele îşi doresc un căţeluş alb şi gingaş şi băieţii se orietează spre rase de luptă sau vânătoare.

„Am de patru ani un Westi alb. Este un căţel superb. Este o rasă foarte sensibilă la piele. Acum folosim un şampon special care costă 65 de lei. Analizele au costat 300 de lei, iar tratamentul 200 de lei. Întreţinerea este scumpă, dar dragostea pe care ţi-o arată patrupedul nu se echivalează cu sumele cheltuite”, a spus Claudia Chirilă.

Freze scumpe

Tunsul unui câine depăşeşte suma de 50 de lei, în cazul câinilor care necesită un tuns frecvent aceasta se face şi odată la trei luni. Cei mai pretenţioşi sunt duşi şi la un detartraj dentar, pentru care stâpânii scot din buzunar aproximativ 100 de lei. Nici zgarda, hăinuţele sau jucăriile speciale pentru patrupede nu sunt mai ieftine. O hăinuţă simplă costă 30 lei, iar un pătuţ costă aproximativ 50 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite