Reşiţa: Apare aglomeraţia pe traseele montane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii au ieşit deja în natură, Cheile Caraşului şi Cheile Nerei fiind destinaţiile preferate.

Profitând de soare şi vremea frumoasă de afară, tinerii au început să iasă la munte sau pe chei, avantajaţi fiind şi de faptul că a venit vacanţa şi pot întârzia câte zile doresc.

Staţiunea Băile Herculane a fost cea mai asaltată de turişti, peste 2.000 de persoane întinzându-şi cortul sau închiriind camere pe malul Cernei. O baie în apele termale de la cădiţe şi viaţa la cort atrag ca un magnet turiştii în oraşul de pe Cerna. Pentru a ajunge în zona Herculane, mulţi au ales traseul pe Valea Almăjului, oprindu-se şi la Paralela 45 sau, cu un ocol, la Cascada Beuşniţa, întârziind apoi pe Cheile Rudăriei, într-o vizită la morile de apă.

O altă destinaţie preferată de turişti sunt Cheile Nerei şi Cheile Caraşului. Centrul de Tineret Mansarda Reşiţa a continuat seria întâlnirilor destinate planificării ieşirilor în natură cu tinerii interesaţi să-şi petreacă timpul liber făcând mişcare în natură.
O astfel de ieşire a avut loc, astăzi, pe Cheile Caraşului şi la Peştera Liliecilor. Membrii Asociaţiei Bike Attack au făcut un program de drumeţie care să dezvolte la nivel de începători cunoştinţele şi abilităţile tinerilor participanţi.

Aceste cunoştinţe se vor constitui o bază importantă de educaţie ecologică pentru susţinerea de proiecte de mediu în comunitate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite