Rendez-vous cu Rodica Popescu Bitănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa susţine în această seară, de la ora 19.00, în sala Atelier a Teatrului Naţional Bucureşti un one-woman show, pe texte de Tudor Muşatescu. Timp de o oră şi jumătate, spectatorii se

Actriţa susţine în această seară, de la ora 19.00, în sala Atelier a Teatrului Naţional Bucureşti un one-woman show, pe texte de Tudor Muşatescu. Timp de o oră şi jumătate, spectatorii se vor molipsi de la bine-cunoscutul râs al actriţei, spectacolul "Rendez-vous" facilitând o întâlnire plină de haz cu personaje de neuitat din galeria comică a unuia dintre cei mai îndrăgiţi autori români.

De asemenea, nu vor lipsi umorul de cea mai bună calitate, moravurile şi năravurile tipic româneşti. Într-un recital exploziv, îndrăgita actriţă va aduce în faţa publicului 13 poveşti, pentru fiecare personaj, ea schimbându-şi hainele şi "caracterul" după un paravan, amplasat pe scenă. "Noi, femeile, avem o singură vârstă, tânără" - susţine actriţa pe scena Naţionalului bucureşean. În funcţie de personajul interpretat, Rodica Popescu Bitănescu va dansa, va cânta şi, uneori, va şi lăcrima. Regia piesei, scenografia şi muzica sunt semnate de Victor Moldovan. (Andreea Romaniuc)

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite