„Regina” readuce lumea ţiganilor pe micile ecrane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul va fi difuzat începând de astăzi pe Acasă Tv de la ora 20.30

Telespectatorii se vor reîntâlni de astăzi cu State, Flăcărica, Aurică şi Don Antonucci. Vor face însă cunoştinţă şi cu Regina şi Cosmin.

La petrecerea de lansare organizată de Acasă pentru telenovela “Regina”, toate personajele, cu excepţia Nicoletei Luciu şi a actriţei Stela Popescu, care au lipsit motivat, au participat şi au jucat de dragul celor prezenţi.

Presa a fost invitată în şatră să admire decorurile în care au loc filmările. Micuţul Babi a cântat în curtea Potcovarilor, Don Luciano a oferit un pahar de şampanie în casa lui “umilă”, iar Rodia (Loredana) a pornit spectacolul în casa Fieraru. A urmat o petrecere cu vin fiert, muzică ţigănească şi pastramă de oaie.

Impresionaţi de obiceiurile ţigăneşti

Diana Dumitrescu, interpreta Reginei, este fascinată de faptul că ţiganii petrec orice li s-ar întâmpla. Gheorghe Visu a fost impresionat de cât de uniţi sunt ţiganii.

“Când se întâmplă ceva cu unul dintre ei, se adună toţi. M-a mai impresionat importanţa pe care o dau familiei, copiilor, nepoţilor”, spune interpretul lui State. Acesta crede că telespectatorii admiră personajul pentru hazul şi pofta lui de joc. State a fost votat de fanii serialului “Inimă de ţigan” drept cel mai şucar ţigan. Aurică nu este însă gelos.

“Fiecare persoană are firele ei de joc şi caracteristicile personale. Gheorghe Visu este un om foarte talentat alături de care am jucat de mai multe ori, iar aici el este momentul comic al serialului şi dă foarte bine pentru spectatori. Este un actor de talie mare şi rolul acesta este foarte interesant”, spune Gheorghe Dinică. Acesta crede că telespectatorii trebuie să urmărească acest serial pentru că actorii au fost aleşi pe sprânceană şi fiindcă problema etnică prezentată este foarte importantă.

Diana Dumitrescu crede că “Regina” va depăşi audienţa de la “Inimă de ţigan” datorită personajelor noi, inedite şi foarte complexe care apar în serial. “Poveştile ţiganilor continuă şi sunt sigură că toţi oamenii vor să ştie ce se întâmplă mai departe şi vor fi atraşi de noile poveşti”, adaugă tânăra actriţă.

Noul serial este o continuare a poveştii din “Inima de ţigan”. La bază nu se mai află însă iubirea dintre Codruţ şi Irina, ci o altă poveste de dragoste. Apar personaje noi, dar nu vor dispărea nici cei pe care telespectatorii i-au îndrăgit în “Inimă de ţigan”.

O poveste de succes

De această dată tensiunile apar chiar în şatră, unde ţiganii tradiţionalişti se înfruntă cu cei care şi-au pierdut identitatea. Echilibrul dintre ei este pe cale să se destrame din momentul în care Don Antonucci (Dan Condurache), partenerul din umbră al lui State Potcovaru (Gheorghe Visu), îşi face apariţia pentru a se stabili în şatră împreună cu familia.

Regina (Diana Dumitrescu), fiica adoptivă a lui Don, este o femeie frumoasă, dar introvertită. Transformarea ei va începe din momentul în care se îndrăgosteşte de Cosmin (Bogdan Albulescu). ;

“Ţiganii”, audienţe-record

Ultimul episod al serialului „Inimă de ţigan” a înregistrat cele mai mari audienţe din ultimii şase ani, pe toate cele trei targeturi importante.

Conform datelor furnizate de Gfk România, duminică, 1 iunie, între orele 20.30- 23.12, Acasă a fost lider de audienţă cu o medie de rating de 15.5 puncte şi o cotă de piaţă de 33.1%. Minutul de aur a fost înregistrat la 22.18 şi a fost de 19.0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 38.4%, ceea ce înseamnă că la ultimul episod s-au uitat aproximativ 2.162.000 de persoane din mediul urban.

În rândul femeilor cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani din mediul urban, Acasă a fost lider de audienţă între 20.30 şi 23.12, ultimul episod înregistrând o medie de rating de 17.5 puncte şi o cotă de piaţă de 40.2%.


2.162.000 de persoane din mediul urban s-au uitat pe 1 iunie la ultimul episod din “Inimă de ţigan”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite