"Regii şi Regina", un film brutal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două poveşti diferite, aceleaşi personaje. "Regii şi Regina" (Rois et reine), cu Emmanuelle Devos şi Mathieu Amalric în rolurile principale, în regia lui Arnaud Desplechin, este o poveste

Două poveşti diferite, aceleaşi personaje. "Regii şi Regina" (Rois et reine), cu Emmanuelle Devos şi Mathieu Amalric în rolurile principale, în regia lui Arnaud Desplechin, este o poveste fantastică, care zăpăceşte privitorul, trecându-l prin diferite stări. Pe de o parte, încoronarea Norei Cotterelle (Devos), care este anunţată la începutul filmului, când se va căsători curând cu un bărbat care, în sfârşit, îi convine, pe de altă parte, este urmărită decăderea lui Ismael Vuillard (Amalric), internat din greşeală într-un azil de psihiatrie, de unde va ieşi într-o stare deplorabilă. Cele două intrigi se unesc la mijlocul filmului, când Nora îl vizitează pe Ismael, propunându-i să-şi adopte fiul, Elias, acesta fiind, de fapt, liantul între cele două relatări.
Apoi, poveştile se despart din nou. Vă lăsăm să descoperiţi singuri finalul a două filme comasate într-unul singur. O femeie bântuită de amintirile din trecut şi un bărbat care are parte de aventuri derizorii. "Am vrut să fim tragici într-un mod brutal şi brutal de comici! Sper că am reuşit să vă bulversez puţin!", spune regizorul. "Regii şi Regina" va rula, în premieră, astăzi, la cinematografele Movieplex Cinema Plaza şi Europa din Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite