GALERIE FOTO Regele Mihai a stat în dreapta Reginei Elisabeta a-II-a la prânzul oficial de la castelul Windsor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regele Mihai şi Principesa Margareta au participat, vineri, la un prânz oficial oferit de Regina Elisabeta a-II-a a Marii Britanii cu ocazia Jubileului de Diamant.

Regina Elisabeta a-II-a primit, vineri, la castelul Windsor capete încoronate din 26 de ţări care au participat la un prânz oficial ce se înscrie în seria evenimentelor organizate cu prilejul împlinirii a 60 de ani de la urcarea pe tron, aşa numitul Jubileu de Diamant.
Regele Mihai şi de Principesa Margareta au fost primiţi în holul de onoare al castelului chiar de către Regina Angliei, însoţită la acest eveniment de Ducele de Edinburgh, Ducele si Ducesa de Cambridge, Principele Harry, Ducele de York, Principesele Beatrice si Eugenie precum si Contele si Contesa de Wessex.

Click aici pentru fotogalerie

Prânzul a fost precedat de o sesiune foto oficială la care au luat parte Regina Elisabeta a-II-a şi monarhii celor 26 de ţări prezente la eveniment, între care împăratul Japoniei, regina Olandei, regina Danemarcei, regele Suediei şi sultanul din Brunei. Dintre toţi aceşti oaspeţi de seamă, Regele Mihai a fost aşezat la poza oficială chiar în dreapta Reginei Elisabeta a-II-a, cu care este văr de gradul al treilea. Cei doi au o străbunică celebră, pe Regina Victoria a Marii Britanii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite