Regal de jazz la Sibiu şi Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Capitala Jazzului" din România. Snaco Dixie Band se va deschide, astăzi, cu o serie de recitaluri în aer liber, o nouă ediţie a celei mai vechi manifestări de gen de la noi, Sibiu Jazz

"Capitala Jazzului" din România. Snaco Dixie Band se va deschide, astăzi, cu o serie de recitaluri în aer liber, o nouă ediţie a celei mai vechi manifestări de gen de la noi, Sibiu Jazz Festival.
Tot astăzi vor avea loc, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, "Galele Naţionale Studenţeşti", ajunse la al şaselea an. Mâine, sub titulatura "9 Mai - Ziua Jazzului European", vor evolua "Tricycle din Belgia, la ora 20.00, Wolfgang Puschnig "Chants" (Austria, Brazilia, Germania, SUA), de la ora 22.00, şi Snaco Dixie Band din Sibiu. Concertele se vor ţine în sala Mare a Casei Sindicatelor, iar serile de Jam sessio - în Clubul Festivalului (Holul mare al Casei Sindicatelor). La Braşov, în perioada 11-13 mai, în Sala Mare a Teatrului "Sică Alexandrescu" se vor desfăşura Galele de Jazz. Aura Urziceanu, acompaniată de Trioul Petrică Andrei, va susţine un recital extraordinar. Invitatul special al galei este violonistul George Urziceanu. Vor mai concerta Nicolas Simion şi Mircea Tiberian Quartet, Henry Franklin feat. Eldad Tarmu Jazz Ensemble, Anca Parghel Project.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite