Regal Flamenco la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii dansului au avut parte, în aceste zile, de o adevărată sărbătoare. Companiile "Ballet Flamenco de Madrid" şi "Espana Baila Flamenco" se află la Bucureşti pentru două reprezentaţii

Iubitorii dansului au avut parte, în aceste zile, de o adevărată sărbătoare. Companiile "Ballet Flamenco de Madrid" şi "Espana Baila Flamenco" se află la Bucureşti pentru două reprezentaţii de excepţie. Cele două companii sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune din lume, iar nota de originalitate este legată de faptul că ele au componenţă comună.
Aseară a avut loc spectacolul "The power of feeling", după vizionarea căruia criticii de specialitate din întreaga lume i-au elogiat zile în şir pe cei 20 de dansatori care evoluează pe scenă. În această seară, publicul va asista la o nouă interpretare a operei "Carmen". Cei care se aşteaptă la o reprezentaţie de balet clasic vor fi dezamăgiţi, pentru că spectacolul, care a fost un mare succes pe toate meridianele globului, este o interpretare în stil flamenco a celebrei opere de Georges Bizet. Artiştii vor dansa pentru iubitorii mişcărilor graţioase într-o reprezentaţie în două acte şi treisprezece scene.
Coregrafia ambelor spectacole poartă semnătura lui Paco Mora, unul dintre cei mai talentaţi coregrafi şi dansatori de flamenco din lume. Din echipa sosită la Bucureşti fac parte 26 de oameni, cu tot cu regizor, coregraf, director artistic şi cu Sara Lezana, una dintre cele mai mari coregrafe şi regizoare de flamenco din lume. Dansatorii, care sunt cazaţi la NH Bucharest, şi vor pleca mâine dimineaţă spre Madrid, au "cărat" cu ei peste 200 de costume, dar şi scaunele pentru instrumentiştii care cântă live pe scenă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite