Reduceri şi promoţii la Bookfest 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Editurile se întrec în discounturi de până la 50% şi manifestări inedite Ediţia din acest an a Salonului Cărţii din Bucureşti se anunţă plină de evenimente, de la dezbateri şi

Editurile se întrec în discounturi de până la 50% şi manifestări inedite

Ediţia din acest an a Salonului Cărţii din Bucureşti se anunţă plină de evenimente, de la dezbateri şi lansări de volume până la concerte şi proiecţii de filme.

Începând de astăzi şi până pe 8 iunie, la Romexpo, în pavilioanele 13, 14, 15, 16 şi 17, 160 de edituri propun aproximativ 50.000 de titluri. La standul Rao, reducerile practicate sunt de 10% pentru fiecare volum, iar excepţie fac cărţile din colecţia Rao Contemporan şi cele pentru copii, unde reducerea va fi de 15 procente.

Cititorii vor găsi la Rao 1.300 de titluri din toate genurile şi o nouă colecţie, "Pentru tine". "Ne-am gândit la cititori cu gusturi diferite. Încercăm să facem fiecare vizitator să simtă că la noi poate găsi cartea pe care o caută", a declarat Alina Bratu, coordonator relaţii publice şi comunicare la Rao.

"Cartea la 3 lei", la Humanitas

Editura Humanitas oferă un discount de 10%, iar la cărţile pentru copii de la Humanitas Educational, 50%.
Pe raft veţi putea găsi "Cartea la 3 lei", "Cartea la 5 lei" şi "Portocala", cu reducere de 50%. "Ca în fiecare an, Humanitas a pregătit un program de evenimente prin care să sublinieze nota de <> . Pot spune că, dacă aş fi doar un vizitator al târgului, pentru nimic în lume nu aş rata: Radu Paraschivescu, <> , antologia <> , semnată de Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Ana Blandiana, Nicolae Manolescu, Ioana Pârvulescu, iar pentru un autograf de la Mircea Cărtărescu aş sta la coadă oricât", ne îmbie Lidia Bodea, director general al Editurii Humanitas.

Întâlnire cu spiriduşi şi zâne

Toate cărţile de la Corint vor beneficia de 20% reducere. Vor exista şi promoţii cu preţ unic: cărţi la 5 lei, 7 lei şi 10 lei.

La această ediţie a târgului, Editura Curtea Veche participă cu peste 500 de titluri, reducerile de preţ fiind între 15% şi 50%. Nu rataţi întâlnirea cu Orhan Pamuk, laureatul Premiului Nobel pentru Literatură în 2006, care revine în România cu ocazia lansării romanului "Zăpada". O importanţă deosebită este acordată micilor cititori, care vor fi atraşi cu personaje din poveşti, spiriduşi şi zâne, într-un spaţiu special amenajat pentru ei.

La Editura Polirom, cei care vor cumpăra cărţi din colecţia Romance a editurii au şansa să câştige o excursie la Paris, pe perioada unui weekend, în timpul lunii august.

Lansările de astăzi

Editura Rao
Ora 13.00: "Sângele nevinovaţilor", de Julia Navarro

Editura Paralela 45
Ora 16.30: "Balcanismul literar românesc", de Mircea Muthu

Editura Humanitas
Ora 17.00 "Evanghelia după Jimmy", de Didier van Cauwelaert
Ora 18.00 Humanitas Multimedia "Time Management" - Audiobook seria TMI

Adevărul Holding lansează opere complete în colecţii de lux

Editura ziarului nostru lansează, la această ediţie a târgului Bookfest, colecţii cu operele complete ale scriitorilor Sven Hassel, Theodor Constantin şi James Clavell. Volumele sunt expuse la standul publicaţiilor "Adevărul", din pavilionul 15 de la Romexpo, alături de operele complete ale lui Vintilă Corbul şi Eugen Burada, lansate la ediţia de anul trecut a salonului de carte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite