Record mondial la aruncat flăcări pe gură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii trupei Crispus din Sibiu au reuşit să bată recordul mondial la aruncat flăcări pe gură, după ce au aruncat "salve" la o distanţă de peste 6 metri. Ei au doborât astfel recordul

Membrii trupei Crispus din Sibiu au reuşit să bată recordul mondial la aruncat flăcări pe gură, după ce au aruncat "salve" la o distanţă de peste 6 metri. Ei au doborât astfel recordul deţinut până în prezent de australianul Tim Blake, care a aruncat flăcări de numai 5, 40 de metri.

"Vinovaţi" de doborârea recordului sunt Alex Dini şi Ovidiu Răvar. Ei vor trimite înregistrarea şi materialul foto cu doborârea recordului la Guinness World Records, urmând ca omologarea să se facă în cel mai scurt timp. "Cu siguranţă, recordul a fost doborât.

Au fost flăcări care au trecut de 6 metri. Vom viziona şi noi înregistrarea şi o vom trimite apoi la Guinness. Recordul a fost doborât, nu am niciun dubiu în această privinţă", a fost de părere Rareş Helici, liderul trupei Crispus.

Cum aruncă băieţii flăcări pe gură? Ei iau în gură un ulei special, apoi o gură bună de spirt - fără să înghită nicio picătură! - şi suflă cât pot de tare, deasupra unei torţe aprinse pe care o ţin în mână. Apoi, iau o gură de lapte, cu care îşi clătesc gura.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite