Reconstituire în cazul Anghelescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de aproape trei ore, anchetatorii au reconstituit, ieri, tot ceea ce s-a întâmplat după ce omul de afaceri Florian Anghelescu a fost găsit de menajera familiei, spânzurat în vila sa din

Timp de aproape trei ore, anchetatorii au reconstituit, ieri, tot ceea ce s-a întâmplat după ce omul de afaceri Florian Anghelescu a fost găsit de menajera familiei, spânzurat în vila sa din Băneasa.
Conform anchetatorilor, primele concluzii conduc către sinucidere. "Am verificat rezistenţa ţevii de care a fost legat, poziţia în care a fost găsit Florian Anghelescu, modul în care a fost tăiată cordelina. În acest experiment s-a folosit un manechin cu dimensiuni asemănătoare celor lui Anghelescu. Reconstituirea de azi ( ieri n.r.) este foarte importantă. În funcţie de rezultatul acesteia, vom vedea ce probe vom solicita să se administreze", a declarat Marius Iacob, anchetatorul din dosarul Anghelescu. Până în prezent, costurile anchetei în acest caz se ridică la 2 miliarde lei. La experimentul de ieri a venit şi sora fostului om de afaceri Victoria Manea, susţinând că ea a cerut acest experiment judiciar, dar nu poate să participe, deoarece Stana Anghelescu, cumnata ei, nu o lasă să intre în locuinţă. Vila din Băneasa, conform spuselor Victoriei Manea, este trecută pe numele acesteia. Florian Anghelescu a fost găsit spânzurat, în subsolul casei, pe data de 16 martie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite