Recompensă de 10 lei pe cap de maidanez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul oraşului gorjean Rovinari, Dorin Filip, a declarat că va da 10 lei fiecărui cetăţean care va prinde un câine comunitar de pe străzile localităţii. Primarul a luat această decizie

Edilul oraşului gorjean Rovinari, Dorin Filip, a declarat că va da 10 lei fiecărui cetăţean care va prinde un câine comunitar de pe străzile localităţii. Primarul a luat această decizie din cauza înmulţirii îngrijorătoare a numărului de maidanezi.

De curând, au fost finalizate şi lucrările la noul adăpost pentru câinii comunitari, care are o suprafaţă de 1,5 hectare şi este împrejmuit cu plasă de sârmă. "Voi da 10 lei pentru fiecare câine strâns de pe străzile oraşului Rovinari. Fiecare cetăţean care va aduce la adăpost un câine comunitar va primi de la mine 10 lei. Sunt vreo 400-500 de câini vagabonzi în oraş şi trebuie adunaţi de pe străzi", a afirmat Dorin Filip.

El a adăugat că adăpostul va fi funcţional: "Vor avea loc în acel adăpost să alerge, să facă mişcare câtă vor, le vom da şi mâncare, numai să nu îi mai văd pe stradă". Eventualele încurcături la obţinerea recompenselor sunt din start eliminate de către edil, precizând că "am oraşul întreg monitorizat cu camere de luat vederi şi nu vor avea cum să mă păcălească, adică să vină cetăţeni din Târgu Jiu şi să-mi aducă câini de acolo ca eu să-i plătesc. Avem evidenţă mai bună la câini decât la cetăţeni. Am eu grijă să nu dau bani decât celor din Rovinari", a afirmat Dorin Filip, primarul oraşului Rovinari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite