Reclamă bancară românească pe plajele din Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflând că turiştii români vor prefera, în acest sezon, litoralul bulgăresc al Mării Negre în locul celui românesc, specialiştii care se ocupă de promovarea grupului UniCredit Ţiriac Bank

Aflând că turiştii români vor prefera, în acest sezon, litoralul bulgăresc al Mării Negre în locul celui românesc, specialiştii care se ocupă de promovarea grupului UniCredit Ţiriac Bank s-au hotărât să plaseze şi acolo panouri publicitare cu mesaje în limba română.

Prima unitate bancară care şi-a propus să cucerească, prin panouri publicitare, atenţia românilor plecaţi să-şi petreacă în străinătate concediul estival este UniCredit Ţiriac Bank. Şi, cum plajele bulgăreşti urcă vertiginos în topul preferinţelor românilor, iar pe de altă parte BulBank - filiala de peste Dunăre a grupului multinaţional - este lider pe piaţa locală, decizia de a afişa mesaje în limba română pe acele panotaje a venit de la sine. "Vom avea panouri chiar pe plajele şi pe lângă hotelurile din staţiunile preferate de români, respectiv Balcic şi Nisipurile de Aur", ne-a declarat Mihaela Cruceru, director al companiei Headvertising, care se ocupă de promovarea UniCredit Ţiriac Bank. Instituţia financiară deţine în Bulgaria 326 de sucursale (sub marca BulBank) şi peste 500 de bancomate, fiind liderul pieţei locale, a precizat Mihaela Cruceru. Iar directorul de creaţie al Headvertising, Şerban Alexandrescu, a remarcat că, "în Bulgaria, una din două maşini e din România", astfel că a devenit necesară instalarea de panouri şi declanşarea campaniei promoţionale în limba română pentru turiştii noştri plecaţi spre Balcic sau Nisipurile de Aur.

Mesaje în limba maghiară pentru Harghita şi Covasna

În săptămânalele şi ziarele cotidiene locale din judeţele Harghita şi Covasna, inserturile publicitare ale UniCredit Ţiriac Bank vor conţine (şi) mesaje în limba maghiară, ne-au mai declarat reprezentanţii Headvertising. Campania de promovare a grupului financiar se va desfăşura, începând de astăzi, 11 iunie, pe toate canalele de comunicare din România şi pe variantele outdoor în Bulgaria.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite