Reclama la "Sibiu - capitală culturală", 1.500 spoturi TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"În Sibiu vă puteţi plimba, avem şi străzi. Dacă veniţi, vă puteţi şi întoarce, Dracula a rămas doar o legendă drăguţă pentru turişti". Plin de umor, primarul Sibiului, Klaus

"În Sibiu vă puteţi plimba, avem şi străzi. Dacă veniţi, vă puteţi şi întoarce, Dracula a rămas doar o legendă drăguţă pentru turişti".
Plin de umor, primarul Sibiului, Klaus Johannis, a lansat în cadru oficial, la Berlin, programul "Sibiu capitală culturală europeană 2007", în timpul unei întâlniri organizate la sediul Ambasadei României. Programul a fost prezentat în preziua votului parlamentului german pentru ratificarea tratatului de aderare a României la U.E.Jurnaliştii germani de la ARD, ZDF, Reuters, Die Welt şi alte agenţii de presă şi publicaţii au fost interesaţi de mocăniţă, despre care auziseră că se desfiinţează, de investiţiile germane din Sibiu, ecumenism şi calitatea hotelurilor. Primarul Sibiului a estimat că în 2007, evenimentele culturale vor atrage cu 500.000 de turişti mai mult decât în mod obişnuit. Întrebat de ziariştii germani dacă există zboruri directe Berlin-Bucureşti, Klaus Johannis a declarat că nu se întrevede curând această posibilitate, mai ales din cauza părţii germane.
Programului i se va face, timp de o săptămână, o promovare specială. Timp de patru luni, vor fi difuzate 1.500 de spoturi pe National Geographic Channel şi Travel Channel, urmărind atingerea unui public de 50.000.000 de europeni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite