Realitatea lui Elan a transmis dintr-un cort iar Ghiţă are "televiziune pirat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emisia postului Realitatea Tv a fost întreruptă de mai multe ori în noaptea de duminică spre luni
Emisia postului Realitatea Tv a fost întreruptă de mai multe ori în noaptea de duminică spre luni

Noapte grea de tranziţie şi pentru Realitatea lui Ghiţă şi pentru Realitatea lui Elan Schwartzenberg. Postul Realitatea Tv preluat de Schwartzenberg ieri seară şi-a întrerupt emisia de cel puţin de două ori în cursul nopţii de duminică spre luni. Realitatea lui Sebastian Ghiţă, care emite pe site-ul rtvonline.ro, nu transmite live decât spotul RTV.

Emisia postului Realitatea Tv preluată duminică seară de echipa lui Elan Schwartzenberg s-a întrerupt de cel puţin două ori, pentru scurt timp. Prima întrerupere a emisiei a avut loc la ora 1.25 şi a durat zece minute.

Revizie tehnică la Realitatea Tv, lucru rar

Pe ecran a apărut anunţul ,,revizie tehnică", lucru care nu s-a mai întâmplat de ani de zile la Realitatea Tv. La a doua întrerupere nu a mai apărut decât un ecram negru. Emisia a fost reluată tot după doar căteva minute. Surse din tabăra lui Schwartzenberg au declarat că au fost ,,probleme tehnice la distribuitorul semnalului Realitatii TV". Culisele preluării emisiei Realitatea Tv de către echipa lui Elan Schwartzenberg le dezvăluie chiar angajaţii acestuia.

Câteva sârme într-un cort

,,De astăzi, 23 octombrie, ora 18, RealitateaTV a fost recuperată de la cei care au încercat să o fure. Câţiva nebuni au muncit vreo trei săptămâni să facă funcţională o televiziune legată pur şi simplu cu sârme în câteva maşini, într-un cort. Birouri recondiţionate şi laptop-uri aşezate pe ele, un decor făcut pe repede înainte... cadrul prezentatorilor de ştiri şi al talk-show-urilor. O demenţă!", scrie Gabriel Bugnar, producător ştiri Realitatea Tv pe blogul său.

Realitatea lui Elan Schwartzenberg, emisie din cort, cu sârme şi câteva maşini Sursa: gabrielbugnar.blogspot.com

Realitatea Tv a lui Schwartzenberg, emisie pregătită-n cort, Sursa: gabrielbugnar.blogspot.com

,,Sunt fericit că alături de cei mai mulţi dintre cei alături de care lucrez de aproape opt ani, unii dintre ei foşti colegi de acul 12-13 ani din ProTV, am reuşit să readucem emisia RealităţiiTV acolo unde îi este locul", mai scrie Gabriel Bugnar.

Aceasta este noua televiziune a lui Sebastian Ghiţă?

Transmisia postului Realitatea TV a fost preluată, la ora 18, de echipa de jurnalişti controlată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Echipa redacţională, aflată în Casa Presei, nu mai transmitea deloc la acea oră, nici pe noua frecvenţă a postului, nici sub noua siglă, RTV.



Momentul în care echipa lui Schwartzenberg a preluat controlul emisiei

În noaptea de duminică, pe site-ul rtvonline.ro, în secţiunea unde televiziunea ar fi trebuit să transmită live, apărea doar un spot RTV, având pe fundal un jingle asemănător cu cel de la Realitatea TV, la sfârşitul căruia apare mesajul: "Noi facem realitatea".



RTV este descris pe site-ul rtvonline.ro ca fiind un post de televiziune echilibrat, orientat cu precădere spre analizarea şi rezolvarea problemelor comunităţii.

"RTV -  televiziunea tuturor gorjenilor! Pe baza unor criterii exclusiv valorice, echipa televiziunii propune telespectatorilor  cel mai complex buletin de ştiri locale. Principalul jurnal al zilei, cu o durată de  60 de  minute aduce publicului informaţii de ultimă oră de la cele mai importante evenimente petrecute în comunitate, dar şi informaţii de interes general", mai este menţionat pe site.

Cu toate acestea, în spotul "televiziunii-pirat", după cum o numeşte Gabriel Bugnar, apare acelaşi glob pământesc de la Realitatea TV.

image
image
RTV

Citeşte şi:

Lovitură de palat la Realitatea TV

VIDEO Schwartzenberg a preluat transmisia în direct a postului Realitatea TV. Imagini cu momentul schimbării

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite