Realitatea TV s-a despărţit prin e-mail de Andrei Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul TV spune că standardele sale profesionale nu mai coincid cu cele practicate de canalul de ştiri Andrei Gheorghe a fost înştiinţat ieri-seară de către conducerea

Realizatorul TV spune că standardele sale profesionale nu mai coincid cu cele practicate de canalul de ştiri

Andrei Gheorghe a fost înştiinţat ieri-seară de către conducerea Realitatea TV că nu va mai face parte din echipa de realizatori a televiziunii.

Conform reprezentanţilor Realitatea TV, părţile au decis pe cale amiabilă să nu mai reînnoiască contractul care expira la 31 mai. De asemenea, oficialii televiziunii au precizat că nu este vorba de o despărţire, ci de o pauză, colaborarea putând fi reluată în cazul în care vor apărea noi proiecte comune. Ei nu au putut preciza cine îl va înlocui pe Andrei Gheorghe în funcţia de director al postului Realitatea TV din Italia, în prezent fiind analizate mai multe variante.

Contactat de "Adevărul", Andrei Gheorghe a declarat că şefii Realitatea TV nu i-au precizat motivele pentru care contractul său nu va mai fi reînnoit, decizia primind-o pe e-mail. "Sunt încântat de această despărţire. Standardele mele profesionale diferă de cele ale postului Realitatea", a spus Gheorghe.

În privinţa disponibilităţii conducerii canalului de ştiri de a colabora în viitor pe "noi proiecte comune", omul de televiziune a răspuns sec: "Nu, mulţumesc!" Despre planurile de viitor, el a spus că se va ocupa de afacerile pe care le deţine. La Constanţa, Gheorghe intenţionează să lanseze o televiziune de teleshopping.

Divorţ iminent

În urmă cu două săptămâni, realizatorul TV era filmat de paparazzi de la ziarul "Can-Can" când a fost oprit de poliţie în trafic, sub influenţa alcoolului. Imediat după incident, el a fost anunţat de executivul postului, printr-un SMS, că este suspendat din grilă până la clarificarea situaţiei.

El trebuia să realizeze, alături de Cosmin Prelipceanu, emisunea electorală "Meciul Serii". Locul său a fost luat de Mihai Tatulici. În interviurile acordate presei, Gheorghe a mărturisit că se simte trădat de Realitatea, care nu i-a fost alături în acel eveniment.

Andrei Gheorghe a lucrat la Realitatea din anul 2004 .

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite