Răzvan şi Dani vor o vecină inteligentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatorii matinalului de la Antena 1 o aleg săptămâna aceasta pe cea care va apărea în fiecare dimineaţă în emisiunea lor

Manechine, profesoare de matematică, fotomodele şi ziariste au concurat pentru a apărea în fiecare dimineaţă la Antena 1 în emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani“.

Două sute de fete au dorit să apară în fiecare dimineaţă alături de Răzvan şi Dani, la Antena 1, dar în finală au rămas doar trei. Aproximativ 5.000 de telespectatori au trimis mesaje prin care au încercat să-şi impună preferata. Cele două vedete TV spun că nu caută „silicoane”, ci o vecină „mobilată intelectual”, cu care să poată purta o conversaţie. 

„Am avut fete care fac acordul între subiect şi predicat, profesoare, studente, dar şi din cealaltă categorie, fete mai puţin inteligente”, a declarat Răzvan Simion.  Pentru titlul de vecină a lui Răzvan şi Dani au concurat, în prima fază, 200 de fete, după care au rămas şapte. Dintre cele şapte, prezentatorii matinalului de la Antena 1 au selecţionat trei concurente.

Pentru a decide cine le va fi vecină, cei doi vor ţine cont în proporţie de 50% de voturile publicului, iar celelalte 50 de procente vor însemna opinia lor. Daniela este model şi dansatoare, Sânziana, care este reporter şi prezentator şi Denisa Tănase, model, vor trebui să demonstreze săptămâna aceasta că îşi merită locul în echipa matinalului.

Faptul că cea care va fi aleasă trebuie să fie şi inteligentă şi să aibă prezenţă de spirit este confirmat şi de regizorul emisiunii, Miki Bâlbâie. „Nu căutăm o remorcă, ci o mică locomotivă, care să tragă şi ea la trenul nostru”, a declarat Miki Bâlbâie.

Vecina rămâne în televiziune

Miza este destul de mare, deoarece tot timpul cea care le-a fost vecină a rămas în telviziune după despărţirea de realizatorii matinalului. „După cum s-a văzut şi până acum, cea care ne este vecină nu rămâne în afara televiziunii. După ce ne despărţim, aceasta continuă în show-biz”, a afirmat unul dintre cei doi prezentatori ai emisiunii de dimineaţă de la Antena 1, Răzvan Simion. Este şi cazul Andreei Mantea, vecina din sezonul trecut.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite