Răsfăţ pe hârtie lucioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine apare cel mai modern ziar de duminică din România, un produs "Adevărul" care redefineşte standardele în domeniu. Noul concept, o premieră editorială pentru ţara noastră, un

Mâine apare cel mai modern ziar de duminică din România, un produs "Adevărul" care redefineşte standardele în domeniu.

Noul concept, o premieră editorială pentru ţara noastră, un ziar tipărit pe hârtie de revistă, va reuni în cele 32 de pagini ceea ce noi credem că ar satisface curiozitatea şi foamea de informaţie pentru un cititor al unei publicaţii de weekend. Ieri v-am prezentat câteva pagini din "Adevărul Magazin de Duminică". Astăzi vă dezvăluim unele dintre cele mai importante rubrici. Descoperiţi-le pe toate mâine!

Încercaţi! Va fi dragoste la prima vedere.

O rubrică pentru toate gusturile şi… pentru toate burţile. Noua noastră colegă Anna Borca (născută la Apşa, în Ucraina, la nord de Sighetul Marmaţiei), mare specialistă în gastronomie, vă prezintă bucate alese, "garnisite" cu tradiţie şi istorie.

Alături de cele mai importante evenimente interne şi internaţionale, în Esenţialul de la pagina 3 vă propunem o tripletă: declaraţia, cifra şi oamenii săptămânii.

Un nume devenit brand într-ale astrologiei, Tina Rizea vă prezintă cel mai adevărat horoscop pentru toată săptămâna.

O tânără şi pasionată specialistă, psihoterapeut de meserie, este gazda acestei rubrici care se doreşte a fi un spaţiu al destăinuirilor, al temerilor şi angoaselor care îşi găsesc rezolvarea. Liliana Lupu aşteaptă mailurile voastre. Scrieţi-i!

Ca să nu-ţi pierzi timpul răsfoind programele tv, noi îţi propunem recomandări ale celor mai populare genuri: filme, seriale, telenovele, documentare, divertisment şi sport. Tot ceea ce merită să vezi sâmbătă şi duminică

Vrei să ieşi la un film? Aici găseşti programele tuturor cinematografelor din mallurile patriei. Vizionare plăcută!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite