"Răpitorii" cer averi pentru eliberarea "Strălucirii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful poliţiei doljene spune că nu este vorba de nicio răpire, şi că, de fapt, se negociază pentru o căsătorie

Mihaelei Izvoranu, de 14 ani, zisă Strălucirea. şi, ca în orice răpire, a apărut şi o recompensă.
Familia vrăjitoarei Mercedesa susţine că răpitorii au cerut în schimbul eliberării fetei nu mai puţin de 200.000 de euro. "Veniră să îmi ceară mulţi bani pentru copilul meu. Eu îmi vreau fata înapoi vie şi nevătămată. Am ajuns la capătul puterilor şi dacă va fi nevoie voi tăia în carne vie pentru a-mi recupera copilul", a spus Mercedesa, care le-a oferit răpitorilor 100.000 de euro. În schimb, şeful poliţiei doljene a declarat că nu este vorba de nicio răpire. "Ce răpire. Asta e răpire. E un circ. De fapt, ei negociază pentru căsătorie şi se dau în spectacol ca să-şi facă reclamă. Noi căutăm fata şi băiatul şi atunci când o să-i găsim o să terminăm cu acest circ", a precizat chestorul Georgel Enescu, comandantul IJP Dolj.

Romii au bătut-o pe corespondenta Antenei 1
Nervozitatea romilor a atins punctul culminant în jurul prânzului. În faţa locuinţei vrăjitoarei Mercedesa şi-a făcut apariţia un grup de femei de etnie rromă, trimise de apropiaţii "răpitorului", care şi-au vărsat nervii pe corespondenta Antenei 1, jurnalista Loredana Chimoiu.
Femeile au lovit-o cu pumnii pe jurnalistă, pe motiv că "e prea tupeistă". Cu toate că poliţiştii erau de faţă, femeile au continuat să o lovească şi să o înjure pe Loredana Chimoiu. "M-au atacat şi m-au lovit, fără motiv. Mi-au zis că sunt prea îndrăzneaţă", a spus jurnalista. Aceasta a depus plângere la Secţia 2 Poliţie Craiova împotriva agresoarelor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite