Raoul nu poate trăi "Fără tine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raoul a început în forţă pregătirile pentru lansarea unui nou album, care se va numi "Lângă inima ta" şi e programat să apară în această vară. În curând, posturile de radio vor difuza

Raoul a început în forţă pregătirile pentru lansarea unui nou album, care se va numi "Lângă inima ta" şi e programat să apară în această vară. În curând, posturile de radio vor difuza primul single, "Fără tine", iar cele de televiziune, noul videoclip pentru care s-a filmat la Constanţa şi Năvodari. De la filmări nu au lipsit problemele: Raoul s-a prezentat la locul faptei cu febră 40 şi nu a avut cum să amâne totul, pentru că era implicată o echipă de 20 de persoane şi, mai mult de atât, depindeau şi de vreme, care trebuia să fie însorită.
Cu toate astea, atmosfera a fost relaxantă, chiar dacă filmările au durat de la 6 dimineaţa până la 1 noaptea. Videoclipul prezintă povestea unui băiat modest, îndrăgostit de o fată foarte frumoasă, care reuşeşte cu ajutorul tehnicii să se transforme într-un bărbat irezistibil şi s-o cucerească.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite