Ramona Bădescu: "Te vreau pentru mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai celebre românce stabilite în străinătate, Ramona Bădescu a revenit la Bucureşti, la începutul săptămânii, pentru a-şi alina dorul de cei dragi, dar mai ales pentru a

Una dintre cele mai celebre românce stabilite în străinătate, Ramona Bădescu a revenit la Bucureşti, la începutul săptămânii, pentru a-şi alina dorul de cei dragi, dar mai ales pentru a onora invitaţia de a fi "eroina" principală a unei emisiuni pentru femei.

Artista a mărturisit că, după ce a cunoscut-o la Roma, în această iarnă, pe producătoarea Elena Răchiţeanu şi a aflat despre subiectele dezbătute în emisiunea sa zilnică de la Euforia TV, a fost foarte deschisă ideii de a participa la una dintre ediţii. Iar numele producţiei, "Femeia conduce", i s-a părut de-a dreptul extraordinar…

Aşa că Ramona a sosit la Bucureşti şi, pentru că îşi adoră părinţii, i-a chemat şi pe aceştia de la Craiova, oraşul copilăriei sale (când visa să ajungă ca Stela Popescu şi ca Vasilica Tastaman), să-i fie alături în scurta sa vizită în ţara natală, dar şi în emisiunea care i-a fost dedicată. Ramona a sosit din Italia duminică seara, iar luni, toată ziua, s-a aflat şi în studioul de înregistrări al lui Ovidiu Komornik, unde a lucrat la piesa compusă de acesta special pentru ea şi intitulată "Te vreau pentru mine". Melodia a fost interpretată în premieră, luni seara, la emisiunea Corinei Dănilă.

Ramona şi Ovidiu Komornik se ştiu de mai mulţi ani şi ţin mereu legătura prin poşta electronică. Artista îşi exprimase de mai mult timp dorinţa să lucreze cu el, mai ales că stilul lui componistic se potriveşte de minune cu stilul ei interpretativ şi cu temperamentul ei. Aşa că talentatul compozitor, textier şi interpret a trecut la fapte… O zi întreagă, olteanca stabilită în Italia de 17 ani a muncit în studioul de înregistrări şi pentru că melodia s-a bucurat de succes, cei doi au de gând să continue colaborarea.

Marţi, 23 ianuarie, la prânz, Ramona a decolat spre Roma, dar va reveni în România la începutul săptămânii viitoare, pentru filmările la videoclipul piesei "Te vreau pentru mine". Ovidiu munceşte deja la următoarele piese, pentru că, în primăvara acestui an, este prevăzută lansarea pe piaţă a unui album semnat Ramona Bădescu, compozitor Ovidiu Komornik, iar surpriza de pe acest CD va fi un duet Ramona-Ovidiu.

Scurta vizită la Bucureşti a Ramonei şi apariţia sa în emisiunea de pe Euforia TV au stârnit interesul multor oameni implicaţi în lumea filmului sau în cea a televiziunii. Regizorul Ioan Cărmăzan a fost unul dintre primii care şi-au exprimat dorinţa de a lucra cu artista care şi-a cucerit în cele două ore de emisie un număr şi mai mare de fani, datorită farmecului său şi a naturaleţei deosebite pe care şi le-a păstrat pe toată durata prezenţei sale în platou. Oameni cu funcţii din lumea televiziunii au pus deja ochii pe Ramona, aşa că nu este exclus ca în viitorul apropiat să o vedem mai des la Bucureşti şi pe micile noastre ecrane.

Ultimul mare succes muzical al solistei a fost cel din concertul care a avut loc recent la Roma, când a cântat alături de Damian Drăghici şi formaţia sa.

La cei 38 de ani împliniţi la 29 noiembrie anul trecut, frumoasa olteancă îşi mai doreşte de la viaţă să-i fie sănătoşi părinţii, fratele, cumnata şi nepoţii, dar şi să… devină mămică. Dacă se poate - şi ea a declarat în direct că se poate, are o reţetă aflată în Italia!!! - ar vrea cu tot dinadinsul să fie mamă de fetiţă. Deocamdată, artista nu a intrat în detalii despre viaţa privată actuală, dar ceea ce se ştie este că a fost măritată mulţi ani cu baronul Alessandro di Fornaro, apoi, după divorţul de acesta, a fost logodită cu omul de afaceri Ricardo Piccionetti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite