Ramona Bădescu, tristeţe şi succes în carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu trei săptămâni înainte de a muri, Şerban Georgescu a compus, special pentru Ramona, piesa cu titlul "La cer" Şerban Georgescu a compus până în ultimele zile de viaţă, pentru că

Cu trei săptămâni înainte de a muri, Şerban Georgescu a compus, special pentru Ramona, piesa cu titlul "La cer"

Şerban Georgescu a compus până în ultimele zile de viaţă, pentru că muzica a fost întotdeauna marea sa dragoste, singura care nu i-a adus nicio dezamăgire, ci numai bucurie. Şi mult succes. Piesa sa, intitulată premonitoriu "La cer", a fost scrisă în urmă cu aproape trei săptămâni şi a fost creată special pentru Ramona Bădescu.

Pentru că solista nu se afla în ţară, dar pentru că el o ascultase cântând într-o emisiune de televiziune (la Euforia TV) şi i s-a părut că vocea ei "merge" pe stilul său componistic, Şerban Georgescu s-a grăbit să trimită melodia prin e-mail, pe mp3, în Italia. Rămăsese doar ca Ramona să o asculte, să considere că i se potriveşte şi să dorească să o includă pe viitorul său album care va fi produs de Ovo Music, casa de producţie a lui Ovidiu Komornyk.

Din păcate, totul a rămas la faza de intenţie, pentru că cei doi, compozitor şi solistă, n-au apucat să se vadă în scurtele vizite pe care craioveanca, stabilită de 17 ani în Italia, le-a făcut la Bucureşti. De fiecare dată, ea a venit cu un scop precis, iar programul a fost atât de încărcat încât nu a apucat să se vadă cu Şerban Georgescu.

A fost la ambele emisiuni ale Andreei Marin ("Sub alt chip" şi "Surprize, surprize", unde şi-a lansat videoclipul), a fost în tratative cu o televiziune pentru a deveni moderatoarea unei noi emisiuni, a dat interviuri şi… după maximum 48 de ore petrecute la Bucureşti a decolat spre Roma. Întâlnirea urma să aibă loc la viitoarea vizită a Ramonei în ţară. Ea nu va mai avea loc… Vestea dispariţiei compozitorului care o aprecia ca voce a prins-o pe Ramona la un eveniment româno-italian. Luni, 5 martie, la ora la care lumea muzicală românească era şocată de moartea lui Şerban Georgescu, solista era invitata de onoare a inaugurării unui centru din Napoli destinat expunerii produselor micilor industriaşi italieni care intenţionează să vină în România. Alături de ambasadorul Italiei în România, Daniele Mancini, Ramona a tăiat panglica noului centru şi a asistat la o prezentare de modă, dar a fost în permanenţă sub influenţa tristei veşti primite de la prietenii din ţară…

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite