Râmnicu-Vâlcea:Oltchim a remizat cu Viborg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim Râmnicu Vâlcea a remizat pe terenul celor de la Viborg, după ce au condus cu şase goluri în Danemarca. Fetele lui Radu Voina parăsesc Liga cu capul sus,  mulţumite de rezultatul obţinut în acest sezon.

Galacticele au început bine partida, conducând cu trei goluri în primele zece minute Vâlcncele au fost aproape egalate, dar Luminiţa Huţupan a menţinut diferenţa prin câteva parade. Lecuşanu şi Gatzel marchează din nou, şi Oltchimul conduce cu patru goluri în minutul 24. Partida continuă sub acelaşi ritm şi fetele lui Voina termină prima repriză cu 12-8.
Echipa de la Vâlcea a început a doua repriza in forţă si a mărit avantajul la 6 goluri, scor  care egala diferenţa de pe teren propriu din tur. Chimstele au făcut aceleaşi greşeli din tur şi cu 7 minute de finalul partidei, danezele au redus din diferenţă, scorul fiind 20-19.
Grit Jurak primeşte roşu pentru un fault la Roxana Gatzel, Iar Narcisa Lecuşanu înscrie încă un gol pentru Oltchim. Vâlcencele nu profită de avantajul numeric de pe teren şi danezele reuşesc egalarea.
Viborgul are şansa de a câştiga meciul, însă Huţupan apără în ultimul minut de joc şi partida se incheie 21-21. La acest scor, danezele se califică in finală, în timp echipa lui Radu Voina se întoarce cu capul sus la Vâlcea.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite