Râmnicu Vâlcea: „8.000 de cereri pentru bilete de tratament“, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziarele vâlcene de astăzi aflăm că 8000 de pensionari se vor „bate“ pentru 4.700 de bilete de tratament în staţiuni, că spanioli vor plăti somajul românilor care se întorc în ţară şi că olimpicii români sunt pe urmele marelui domnitor Alexandru Ioan Cuza.

„8.000 de cereri pentru bilete de tratament”. Tot atâţia pensionari au depus cereri ca să obţină un bilet de tratament, numai că, la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Vâlcea au fost alocate doar 4.700 de bilete. Directorul CJP Gabriel Andreescu speră că se va suplimenta numărul biletelor. Mai multe amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii


„Spania va plăti indemnizaţii de şomaj românilor care se întorc în ţară“. Şomerii români care primesc indemnizaţii în Spania, vor continua să primească şi dacă se întorc în România. Deocamdată din judeţul Vâlcea nu există decât un singur şomer în Spania, care are o indemnizaţie de aproximativ 800 de euro. Citiţi mai pe larg în Monitorul de Vâlcea.


„Olimpicii români, pe urmele lui Cuza“. O delegaţie a Academiei Olimpice Române, filiala Vâlcea, condusă de preşedintele prof. drd. Nicolae Dinescu va merge în oraşul german Heidelberg, iar la invitaţia Universităţii din localitate, va participa la o manifestare culturală prilejuită de trecerea în eternitate a lui Alexandru Ioan Cuza. Detalii puteţi afla în Curierul de Râmnic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite