Râmnicu Vâlcea: „Nu mai sunt locuri în grădiniţe înainte de începerea înscrierilor” – Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din presa locală de astăzi aflăm că micuţii care vor să meargă la grădiniţe vor avea o mare problemă, pentru că locurile sunt deja ocupate. Tot în ziarele locale mai puteţi citi despre un român care dă lecţii aviatorilor americani. Şi o veste mai relaxantă! S-a deschis sezonul la vânătoare.

„Nu mai locuri în grădiniţe înainte de începerea înscrierilor”. Pentru anul şcolar 2009-2010 au fost anunţate 153 de locuri disponibile, dar din cauza mişcării de personal, în Râmnicu Vâlcea nu mai sunt locuri. Mai multă amănunte puteţi citi în Viaţa Vâlcii.

„Un vâlcean dă lecţii aviatorilor militari americani”. Prof. univ. dr. Florentin Smarandache este şeful catedrei de la Facultatea de Ştiinţe a Universităţii “New Mexico”, din oraşul Gallup, statul New Mexico, din SUA. El a fost invitat de Air Force (Aviaţia Militară americană) şi a susţinut o conferinţă de “Ziua Ziua Internaţională a Muncitorilor”. Detalii mai multe aflaţi din Monitorul de Vâlcea.

„Un nou sezon de vânătoare”. Aflăm că începând cu 15 mai se deschide sezonul la vânătoare 2009-20010 şi tot de pe această dată este deschisă şi vânătoarea la căprior. Detalii puteţi afla în Curierul de Vâlcea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite