Râmnicu Vâlcea: O bătrână decedată la spital a ajuns acasă cu taxiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie decedată ieri în Spitalul Judeţean din Râmnicu-Vâlcea a fost dusă acasă de soţ cu un taxi.

O femeie din comuna Popeşti, judeţul Vâlcea, în vârstă de 65 de ani, a murit la Spitalul Judeţean în timp ce aştepta ambulanţa să fie transportată la alt spital.Cu toate acestea, femeia a ajuns acasă cu un taxi, cu un bilet de externare pe care scria că era vie. Medicul care a semnat externarea a evitat să elibereze rudelor un act care să certifice decesul.


Familia spune că bătrâna a fost tratată cu neglijenţă şi că a fost externată ca să se evite cheltuielile pentru autopsie. Femeia s-a internat în spital în urmă cu doar câteva zile cu dureri de spate. Potrivit apropiaţilor, după ce a aşteptat mai bine de şapte ore pe holurile spitalului, medicul neurolog a acceptat să o interneze. „Am umblat cu ea pe la toate secţiile, nimeni din acest spital nu a vrut să o interneze”, a declarat fiica femeii, pentru Realitatea TV. 


Cazul este în atenţia comisiei interne de etică din cadrul spitalului, a Colegiului Medicilor, dar şi a poliţiei care a început cercetarea penală împotriva medicului care a semnat biletul de externare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite