Râmnicu-Vâlcea: Viborg mai bună ca Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta jucătoare de la Oltchim, Cristina Vărzaru, a înscris aseară 6 goluri in poarta echipei de la Vâlcea. Extrema Viborgului a facut un joc foarte bun şi se anunţă o ameninţare pentru meciul Oltchimului din Danemarca.

După o absenţă îndelungată din cauza unei accidentări, Cristina Vărzaru a demonstrat aseară că îşi merită locul printre vedetele de la Viborg. Românca a contribuit decisiv pe contraatac, a avut mai multe pase de gol şi a înscris 6 reuşite in poarta Oltchimului. ”Echipa de la Vâlcea a jucat foarte bine, sunt sigură că partida din Danemarca va fi foarte grea. Calificarea nu este jucată, orice este posibil în partida din retur” a declarat extrema de la Viborg.

“ Vărzaru a fost cea mai bună jucătoare a Viborgului. A dat totul pe teren” a declarat Jakob Vestergaard, antrenorul de la Viborg, care s-a anunţat foarte mulţumit de rezultatul obţinut. “Când am ajuns la Vâlcea toata lumea spunea că Oltchim va bate la 6 goluri, însă noi am reuşit sa le arătam că suntem o echipă valoroasă. Înaintea acestui meci, am fi preferat să jucăm cu Gyor, dar suntem satisfăcuţi ca am câştigat grupa. Suntem fericiţi că am anihilat Oltchimul în această seară” a spus tehnicianul danezelor.

Finalista se stabileşte la Viborg

Vastergaard nu vede echipa sa calificată în finală incă şi crede că meciul de acasă va fi foarte greu. ”Oltchim va urmări meciul şi va fi pregărită. Fetele se vor pregăti mai bine pentru a-şi îndeplini obiectivul. Vom munci din greu şi sperăm să câştigăm. Şansele nu sunt încă 100% in favoarea noastră.” a declarat antrenorul Viborgului.

Cu Brădeanu în tribune

Indisponibilă pentru Gyor pe motivul că este însărcinată, Aurelia Brădeanu a decis să îşi petreacă sărbătorile de Paşte în România. „Mica” şi-a susţinut aseară colegele de la naţională din tribună, şi nu crede că Oltchimul mai are şanse la finală. “Fetele nu ar trebui să se mulţumească cu atat pentru că ele au foarte mult de demonstrat. Au valoare şi cred ca nu este totul terminat” a spus Aurelia Brădeanu.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite