Râmnicu Vâlcea: „Locuri vacante în Uniunea Europeană. Spania angajează 50 de medici”, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziarele de astăzi aflăm că în Uniunea Europeană sunt la mare căutare medicii români, mai ales în Spania, în timp ce la noi, criza de medicamente pentru situaţii de urgenţă este... la ea acasă. Tot din presa locală aflăm şi despre agricultorii care mai pot să-şi depună cererile pentru subvenţii până pe 9 iunie.

„Locuri vacante în Uniunea Europeană. Spania angajează 50 de medici“. Angajatori din şapte state membre ale Uniunii Eurpene pun la dispoziţia românilor care doresc să se angajeze peste hotare peste 150 de locuri. La mare căutare în Europa sunt medicii, în special în Spania unde sunt vacante 50 de posturi în specialităţile anestezie, chirurgie, cardiologie, hematologie, medicină internă, oftalmologie, obstetrică şi ginecologie, geriatrie, dermatologie, radiologie, oncologiem, ş.a. . Mai multe amănunte citiţi în cotidianul Viaţa Vâlcii.


„Lipsă de medicamnete pentru situaţii de urgenţă” O eventuală gripă, un război, cutremur sau altă catastrofă naturală ar lua prin surprindere mulţi medici şi asistenţi, care nu au resurse necesare pentru a face faţă unor situaţii de urgenţă. Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a întocmit un Plan din care rezultă că nu există nici medicamente, nici cadre specializate în caz de urgenţă, se menţionează în săptămânalul Impact Real.

„Penalizări pentru nedepunerea cererilor privind subvenţiile agricole”. Pentru că s-a încheiat perioada pentru depunerea cererilor pentru subvenţii agricole, de acum încolo, cei care mai depun solicitări vor fi penalizaţi (1% pe zi) până la 9 iunie, iar după această dată nu se mai primesc astfel de acte, se specifică într-un articol pe care-l puteţi citi, mai pe larg, în Monitorul de Vâlcea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite