Râmnicu Vâlcea: Ultimul antrenament înaintea marelui meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim Râmnicu Vâlcea joacă azi primul meci din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin contra formaţiei Viborg. Danezele au ajuns de ieri la Vâlcea şi au făcut o ultimă pregătire la Sala Polivalentă după antrenamentul Oltchimului.

Înaintea meciului cu Viborg, galacticele s-au antrenat in faţa unui public numeros. În perioada 11-13 aprilie, Sala Sporturilor “Traian” este gazda  fazei semifinală a Campionatului naţional de handbal feminin, rezervat categoriei de junioare IV. Mai multe admiratoare de la echipele participante la acest turneu au aşteptat după antrenament pentru a obţine câte un autograf de la galacticele Oltchimului. Luminiţa Huţupan, Gabriela Szucs, Steluţa Luca, dar şi celelalte jucătoare au fost învăluite de fani şi au mulţumit pe toată lumea înainte să plece.

Viborg a sosit aseara la Vâlcea în jurul orei 17.00. Handbalistele antrenate de Jakob Vestergaard s-au cazat la hotel Orizont din staţiunea Călimăneşti, o zonă liniştită şi mai retrasă a oraşului. Danezele au făcut ultimul antrenament pe la ora 20.00, încheindu-se după 90 de minute.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite