Râmnicu-Vâlcea: Rulmentul Braşov poate rămâne fără patron

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal feminin Rulmentul Braşov trece printr-o perioadă mai delicată. După ce a ratat finala Cupei EHF, vicecampioana României se confruntă cu altă problemă: patronul Florăscu a anunţat că vrea să se retragă de la formaţia braşoveană dupa 5 ani de investiţii.

Principala contracandidată a Oltchimului la titlu, Rulmentul Braşov poate suferi o lovitură puternică în construcţia echipei, după ce patronul Teodor Florescu a anunţat că că vrea să îşi retragă finanţarea de la formaţia antrenată de Herbert Muller.“ Este păcat că se sfărâmă o echipă de talie europeană. Fetele au jucat şi au vrut să câştige Cupa EHF. Probabil că sunt nişte probleme interne. Nu este bine nici pentru echipa naţională ca Oltchimul să rămână singura formaţie de valoare din handbalul românesc” a spus selecţionerul şi antrenorul grupării de la Vâlcea, Radu Voina.
Din cele două confruntări directe din acest an, Oltchim şi Rulmentul şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând pe teren propriu. Echipa de la Vâlcea este pe primul loc în clasament, la 2 puncte de braşovence.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite