Râmnicu-Vâlcea: Oltchim a triumfat la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vâlcencele au învins HC Zalău în partida din etapa 23 şi doar trei etape le mai desparte de câştigarea titlului de campioană a României.

Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a impus fără probleme aseară în deplasare la Zalău, învingând echipa condusă de Gheorghe Tadici cu 34-29. Fetele antrenate de Radu Voina au condus încă din primele minute şi au încheiat prima repriză la o diferenţă de trei goluri. “A fost un meci în care echipa gazdă şi-a depăşit condiţia fizică şi a încercat să ne surprindă. Oltchim a plecat ca din puşcă încă de la început, conducând cu 6-1. Fetele noastre au jucat pentru a-şi rezolva obiectivul, să se pună în grafic pentru câştigarea campionatului” a declarat Petre Berbecaru, vicepreşedintele clubului Oltchim.
Oficialul echipei de la Vâlcea consideră că gruparea antrenată de Gheorghe Tadici poate ajunge în viitor o formaţie care se va lupta pentru primele locuri ale clasamentului. “Dacă joacă cu aceeaşi determinare, Zalăul va evolua cu siguranţă peste ani în Cupele Europene”a spus Berbecaru.

Următorul meci, acasă cu Slatina

Principala contracandidată la titlu, Rulmentul Braşov, a câştigat în deplasare la Oţelul Galaţi şi păstrează distanţa de două puncte în spatele campioanei de la Vâlcea.
Chimistele vor juca următoarea partidă pe teren propriu, împotriva ultimei clasate din Liga Naţională, KZN Slatina, duminică, de la ora 11.00. În această întâlnire antrenorii vor rula tot lotul de jucătoare pentru a vedea ce handbaliste vor folosi în sezonul următor.

Ultimele meciuri pentru Huţupan


Luminiţa Huţupan Dinu va mai juca la Oltchim încă trei meciuri oficiale în Liga Naţională, cu Slatina, Rapid Bucureşti şi Oţelul Galaţi. Portarul echipei de la Vâlcea se va retrage în urma unui sezon istoric unde chimistele au ajuns in semifinalele Ligii Campionilor. Luminiţa va mai participa la un meci de retragere, în compania formaţiei slovene Krim Ljublijana. 

Rezultate Liga Naţională, etapa 23:

Oţelul Galati - Rulmentul Braşov 30:35 (15:19)
Rapid Bucureşti - HCM Roman 34:28 (18:13)
KZN Slatina - Baia Mare 28:40 (13:22)
Jolidon Cluj - Dunărea Brăila 29:28 (15:11)
HCM Buzău - Tomis Constanţa 26:27 (10:13)
CSM Ploieşti - CSM Cetate Deva 25:22 (15:9)
HC Zalău - CS Oltchim Valcea 29:34 (15:18)

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite