Râmnicu-Vâlcea: Oltchim, învinsă acasă de Viborg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut  aseară prima partidă din cadrul semifinalelor Champions League la handbal in faţa formaţiei Viborg HK cu scorul de 34 la 28. Fetele antrenate de Radu Voina vor juca partida retur in Danemarca pe 18 aprilie.

Atmosfera spectaculoasă a Salii “Traian” din Râmnicu Vâlcea nu a fost de ajuns pentru Oltchim să câştige prima semifinală Champions League din istoria handbalului românesc. Galacticele au fost conduse tot meciul de Viborg, şi ca să spere la calificarea in ultimul act al competiţiei trebuie să învingă în Danemarca la o diferenţă de cel puţin şase goluri. “Oltchimul a făcut un meci slab. Nu am avut puterea de a străpunge apărarea Viborgului, fapt care a dus la 11 contraatacuri pentru adversarele noastre. Fetele au avut şi multe greşeli individuale” a declarat antrenorul echipei vâlcene, Radu Voina.
Partida retur dintre cele două formaţii va avea loc duminică, în Danemarca. ”Dacă de Paştele catolic danezele au avut o zi bună, noi sperăm ca de Paştele ortodox să facem un joc bun” a spus Voina.


În cealaltă partidă din semifinale, Hypo a învins pe Gyor cu 26-25.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite