Râmnicu-Vâlcea: Oltchim a câştigat la scor cu KZN Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chimistele sunt tot mai aproape de câştigarea Ligii Naţionale de handbal feminin, după ce s-au impus cu 37-14 în faţa jucătoarelor de la Slatina.

Oltchim Râmnicu-Vâlcea a obţinut astăzi o victorie uşoară, pe teren propriu, cu ultima clasată a Ligii Naţionale, KZN Slatina. Antrenorul Radu Voina a folosit în această partidă toate rezervele disponibile, singurele titulare care au jucat fiind Adina Meiroşu şi Cristina Neagu. Galacticele s-au impus încă din primele minute ale întâlnirii, terminând prima repriză cu scorul de 17-8. În a doua parte, vâlcencele s-au distanţat considerabil şi au încheiat meci la 23 goluri diferenţă. “A fost un meci de campionat care trebuia jucat. Fetele au jucat serios, probabil dacă marcau de mai multe ori în a doua repriză, diferenţa era mult mai mare” a spus antrenorul echipei Oltchim, Radu Voina.

Beşe şi Cherăscu au revenit la echipă

Tehnicianul echipei de la Vâlcea a fost mulţumit şi de prestaţia Valeriei Beşe, care a revenit  la echipă după aproape un an de pauză. ”Mi-a fost frică să nu se accidenteze, ea nu este complet refăcută, dar este bine că a jucat pentru că şi-a redat încrederea. Valeria Beşe aduce siguranţă la echipă, experienţa ei contează pentru Oltchim” a spus Voina.

Marcatoarele Oltchimului au fost: Meiroşu 5, Cherăscu 5, Ţăîcălie 4, Beşe 4, Shymkute 4, Neagu 4, Vizitiu 4, Borbas 3, Pidpalova 3, Avădanii 1 gol.


Celelalte rezultate  din Liga Naţională, etapa 24:

Rulmentul Braşov - CSM Ploieşti 36-26

HCM Roman - Otelul Galaţi 14-14

Dunarea Brăila - HC Zalău 25-23

Tomis Constanţa - Univ. Jolidon Cluj 25-28

HCM Baia Mare - Rapid CFR Bucureşti 30-24

CSM Cetate Deva - HCM Buzău 28-29

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite