Râmnicu-Vâlcea: Oltchim este campioana României la handbal dacă va câştiga la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O singură victorie le mai desparte pe fetele de la Oltchim de  la câştigarea titlului de campioană al României.

Echipa de la Vâlcea joacă mâine, în deplasare, de la ora 11.00, cu formaţia CFR Rapid Bucureşti, în penultima etapă a Ligii Naţionale. Gazdele au pierdut partida trecută la Baia Mare cu 30-24, într-un meci unde portarul Gureşoaia a avut 13 intervenţii. “Vom trata acest meci la fel ca celelalte partide din campionat, cu seriozitate şi profesionalism. Ne vom respecta adversarele, dar şi pe noi” a declarat Radu Voina, antrenorul CS Oltchim. Echipa a pregătit ultimul antrenament înainte de meci astăzi, la ora 10.00, după care a plecat spre Bucureşti la 15.30.

Ultima etapă, acasă cu Oţelul

Tehnicianul Radu Voina va apela din nou la serviciile interului Valeriei Beşe Motogna, care este aproape refăcută în urma unei accidentări din urmă cu un an, dar şi la jucătoarele care au evoluat în  mai puţine meciuri în această ediţie de campionat. Contracandidată la titlu a Oltchimului, Rulmentul Braşov, se va deplasa în judeţul Neamţ pentru a înfrunta HC Roman. Galacticele vor disputa ultimul meci al sezonului cu HC Oţelul Galaţi, sâmbătă, 16 mai, în Sala Polivalentă “Traian” din Râmnicu Vâlcea.
Foto:

Celelalte partide din Liga Naţională, etapa 25: HC Oţelul Galaţi - HCM Ştiinţa Baia Mare, KZN Slatina – HC Dunărea Brăila, HC Zalău – Tomis Constanţa, Universitatea Jolidon Cluj – CSM Cetate Devatrans, HCM Hidroconcas Buzău – CSM Ploieşti. Clasament: 1. Oltchim 46 p, 2. Rulmentul 44 p, 3.Oţelul 29 p, 4. Dunărea Brăila 27p, 5. Rapid Bucureşti 26 p.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite