Râmnicu-Vâlcea: Municipalii sunt în grafic pentru promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa din Zăvoi a plecat de la Alba Iulia cu un singur punct şi se menţine în grafic pentru promovare. Vâlcenii vor juca etapa următoare acasă cu UTA Arad.

CSM Râmnicu Vâlcea a remizat în deplasarea de la Alba Iulia, cu formaţia Apulum. Municipalii au avut o evoluţie modestă incă din primele minute ale meciului. Stromajer si Câju au tras de mai multe ori spre poarta adversă, însă fără rezultat şi prima repriză s-a încheiat 0-0. Partea secundă a continuat în acelaşi ritm, ambele echipe nereuşind să deschidă scorul. Enache Câju era aproape să înscrie pentru vâlceni, însă atacantul nu a reuşit să profite de o eroare a ardelenilor din careu, şi trimite mingea pe langă poartă.
 Gazdele au avut la rândul lor altă ocazie imensă la jumatatea reprizei, însă Perianu a demonstrat din nou că este unul din cei mai buni portari ai ligii secunde. Echipa din Zăvoi a avut încă o ocazie uriaşă prin Iaka Strojmaer, care a trimis din careu pe lângă poartă, după o centrare a lui Sergiu Popescu.

Salvaţi de bară

Municipalii au scăpat de înfrângere la ultima fază a meciului, când Ionuţ Bălan a tras de la 30 de metrii spre poartă, dar bara a salvat onoarea oltenilor, care au plecat de la Alba Iulia cu un singur punct.
În celălalt derby al etapei, Internaţional Curtea de Argeş a câştigat pe teren propriu cu FCM Târgu Mureş, scor 1-0, şi a trecut pe prima poziţie a clasamentului. Vâlcenii rămân pe locul patru în clasament, la patru puncte de lider şi vor disputa următorul meci cu UTA Arad, sâmbătă, de la ora 11.00.


Cealaltă grupare olteană a ligii secunde, Drobeta, a obţinut o victorie la scor, acasă cu FCM Târgovişte, Severinenii au revenit de două ori după ce au fost mai întâi conduşi apoi egalaţi, reuşind în final să câştige cu 4-2. Pentru gazde au marcat Stoica (2 goluri), Crişan şi Mitic.

Rezultate liga secundă, seria a II-a, etapa 28:
ACU Arad – CFR Timişoara 3-2
Liberty Salonta - Dacia Mioveni 0-0
Drobeta Turnu Severin – FCM Târgovişte 4-2
Universitatea Cluj – Minerul Lupeni 0-0
Mureşul Deva – FC Bihor 1-0
CS Mechel Câmpia Turzii – Arieşul Turda 0-1
UTA Arad - Jiul Petroşani 2-1

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite