Râmnicu Vâlcea: Evelyn vrea să câştige Eurovisionul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Evelyn vrea să câştige Eurovisionul
Râmnicu Vâlcea: Evelyn vrea să câştige Eurovisionul

    Tânăra este deţinătoarea titlului la concursul internaţional „Vice Mini Miss Europe 2009”. Micuţa artistă va cânta alături de alţi 14 finalişti la faza finală a competiţiei, la 20 septembrie, evenimentul fiind transmis în direct pe TVR 1.

     În urma preselecţiei pieselor care au fost înscrise la concurs, vâlceanca Evelyn Iulia Dicu a fost aleasă să participe la Eurovision Junior, ediţia 2009, concurs care va avea loc la Bucureşti pe 20 septembrie. Solista în vârstă de 13 ani va interpreta piesa “Radio live”, o melodie la care semnează atât muzica cât şi textul. “Am emoţii, pentru că este prima mea participare la un asemenea concurs, dar cred că mă voi descurca. O să fie foarte greu, avem mult de muncă, dar suntem încrezători că putem să facem un show frumos. Competiţia va fi strânsă, sper să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor” crede Evelyn Iulia Dicu. Cântecul câştigător va fi ales în funcţia de media dintre nota televotingului şi a punctelor acordate de juriul de specialitate şi va reprezenta România la concursul Eurovision, organizat anul acesta la Kiev, în Ucraina. În prezent, artista e pregăteşte alături de dansatorii din trupă cel puţin două ore pe zi. În cariera sa,

„Rudă Paparudă”, la Craiova


  Până la marele eveniment de la Bucureşti, Evelyn va participa în perioada 9-13 septembrie la festivalul “Micul artist” organizat la Craiova, unde va recita piesa „Rudă Paparudă”. “Va fi un fel de repetiţie cu public, mă bucur că am fost aleasă să cânt la această competiţie” a spus micuţa solistă. Evelyn Iulia Dicu se poate lăuda cu  mai multe performanţe deosebite. Artista  a câştigat titlul de „Vice Mini Miss Europe 2009” la concursul internaţional de talente şi costume care a avut loc în orasul Szezecin, din Polonia, dar şi “Mini Miss România”, premiu obţinut în 2008. De asemenea, în luna mai a obţinut locul I şi medalia de aur la secţiunea trupe, alături de cu melodia „Amici”, la Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară din Czestochowa (Polonia). Alături de Evelyn, Oltenia va fi reprezentată la Eurovision Junior şi de Ioana Bianca Anuţa, de 15 ani, din judeţul Olt, care  va interpreta melodia “Ai puterea în mâna ta”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite