Râmnicu Vâlcea: Etapă fără victorie pentru vâlceni în liga a III-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Etapă fără victorie pentru vâlceni în liga a III-a
Râmnicu Vâlcea: Etapă fără victorie pentru vâlceni în liga a III-a

FC Oltchim a remizat la Primăvera Craiova, scor 2-2, în timp ce Ghecon Lăpuşata a pierdut, tot în deplasare, ALRO Slatina, scor 1-0.

Formaţiile vâlcene care au evoluat aseară în cadrul etapei secunde a ligii a III-a de fotbal nu au reuşit să câştige meciurile disputate în deplasare. FC Oltchim abia a smuls un punct de la Privăvera Craiova, formaţia “satelit” a Universităţii. Gazdele păreau că vor câştiga partida încă din primele 25 de minute, după ce Gogoşoiu şi Roman şi-au trecut numele pe tabela de marcaj. Chimiştii au redus din diferenţă în minutul 39, stabilind scorul la pauză, 2-1 pentru craioveni. Bărbuţ a marcat în ultimul minut de joc al partidei salvând un punct pentru oaspeţi.
Cealaltă echipă vâlceană din eşalonul al treilea, Ghecon Lăpuşata, a fost învinsă pe terenul formaţiei ALRO Slatina, care a marcat singurul gol al partidei prin Bârsan în minutul 74. În urma acestei etape, Oltchim a urcat pe locul cinci în clasament, la egalitate de puncte cu Armata Craiova, FC Târgovişte, FCM Alexandria şi ALRO Slatina, în timp ce Ghecon Lăpuşata a căzut pe locul 17, cu 0 puncte.

Rezultatele etapei secunde din Liga a III-a, seria a IV-a:
Armata Craiova - CS Vişina Nouă 2-0
Progresul Corabia - FCM Alexandria 0-1
ALRO Slatina - Ghecon Lăpuşata 1-0
FCM Târgovişte - Prometeu Craiova 1-1
Minerul Mătăsari - Juventus Bascov 1-0
FC Caracal - FC Argeş II Piteşti 0-2
Primavera Craiova - Oltchim Râmnicu Vâlcea 2-2
Minerul Motru - Triumf Bârca 4-2
Ralbex Turcineşti - Girom Albota 3-1

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite