Râmnicu-Vâlcea: CSM joacă o partidă decisivă cu Apulum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După victoria la scor cu ACU Arad, CSM –ul joacă mâine, de la ora 17.00, în deplasare la Alba Iulia, unde va înfrunta liderul ligii secunde, Apulum, în cadrul etapei cu numărul 28 al ligii secunde de fotbal, seria a II-a.

Antrenorul municipalilor, Alin Artimon este încrezător în jucătorii săi şi are ca obiectiv cele trei puncte puse în joc. “Niciodată cu un egal nu vom promova, ne dorim victoria. Va fi o dublă decisivă, depindem într-o oarecare măsură şi de rezultatul dintre Internaţional şi FCM Târgu Mureş” a spus Artimon.

Presiunea, un pericol pentru vâlceni

Chiar dacă vor juca două partide într-o săptămână, tehnicianul este convins că fotbaliştii săi îşi vor face datoria pe teren. “Băieţii sunt obişnuiţi cu efortul care îl vor depune. Noi întodeauna facem antrenamente intense la început de săptămână aşa că din punct de vedere fizic, nu ne fecem griji. Încărcarea psihică va fi problema” a declarat Artimon. Pentru municipali nu va evolua atacantul Robert Rozel, care este accidentat şi continuă recuperarea. Echipa din Zăvoi a câştigat meciul din tur, disputat pe stadionul „Municipal”, cu scorul de 2-0. Partida CSM – Apulum Alba Iulia va fi condusă de centralul Ionel Ivan(Bihor) şi de asistenţii Florin Ungureanu(Bucureşti) şi Liviu Ciubotariu(Galaţi), având ca arbitru de rezervă pe Teodora Albon (Cluj).

Celelalte meciuri din etapa 28,liga a II-a, seria 2:

ACU Arad -  CFR Timişoara

LIBERTY Oradea -  DACIA Mioveni

INTERNAŢIONAL Curtea de Argeş -  FCM Târgu Mures

DROBETA Turnu Severin - FC Târgovişte

UNIVERSITATEA Cluj  - CS MINERUL Lupeni

MUREŞUL Deva - FC BIHOR Oradea

MECHEL Câmpia Turzii - FC ARIEŞUL Turda

UTA Arad -  JIUL Petroşani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite