Râmnicu Vâlcea: CSM a remizat pe teren propriu cu FCM Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără Stromajer, Sergiu Popescu şi antrenorul ALin Artimon, municipalii au obţinut doar un punct din meciul de ieri cu FCM Târgu Mureş.  În urma acestui rezultat, vâlcenii sunt clasaţi pe locul patru în liga secundă de fotbal.

CSM Râmnicu Vâlcea a remizat ieri, pe teren propriu, în faţa formaţiei FCM Târgu Mureş, scor 1-1. Scorul final a fost stabilit încă din prima repriză. Stere a înscris în minutul 8 al partidei, iar Bogdan Vişa egalat  cu patru minute înainte de pauză. „Mă bucur că am obţinut un punct după un joc bun, cred că nu este diferenţă între primele patru echipe din acest campionat. Din păcate şi noi şi Vâlcea ne-am încurcat neaşteptat” declarat Marian Bodea, tehnicianul echipei din Târgu Mureş.

Ultimele meciuri, fără miză

În urma acestui rezultat, municipalii se află pe locul patru în clasamentul ligii secunde şi speră învingă în ultimele două etape din campionat. „A fost un meci echilibrat, ne-a fost foarte greu să mobilizăm jucătorii datorită situaţiei create. Şi la această partidă am primit gol cu usurinţă, nu am reuşit să ne creem faze pentru a marca. Ne cerem scuze suporterilor vâlceni care ne-au susţinut până acum, vom incerca să jucăm până la sfârsit şi dorim să câştigăm ultimele două partide rămase din acest sezon” a declarat antrenorul secund al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Dumitru Teleşpan.
Cealaltă echipă olteană din seria a II-a a ligii secunde, Drobeta Turnu Severin, a obţinut un punct în disputa de pe teren propriu, cu Mureşul Deva, scor 2-2.

Celelalte rezultate din etapa 32:

CFR Timişoara - Dacia Mioveni       1-0
 ACU Arad - FCM Târgovişte     1-0
 Unirea Alba Iulia - Minerul Lupeni     2-0
 Mechel Câmpia Turzii - UTA     0-0
  “U” Cluj - Jiul Petroşani     1-1
 Internaţional - FC Bihor Oradea     1-2                      
Liberty Oradea - Arieşul Turda    2-2

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite