Râmaru de Braşov mai are şi un dosar de şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ George Nicolae (foto), taximetristul care le-a ucis pe cele două fete găsite acum o săptămână într-o casă din Bacău, are şi un dosar penal pentru şantaj. Înainte să fie

Ionuţ George Nicolae (foto), taximetristul care le-a ucis pe cele două fete găsite acum o săptămână într-o casă din Bacău, are şi un dosar penal pentru şantaj.

Înainte să fie prins şi acuzat de omor, bărbatul de 26 de ani a fost cercetat într-un dosar de şantaj la Braşov şi a devenit principalul suspect în dispariţia Mădălinei Motrună. Cazul a ajuns iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

"Pe numele bărbatului există un dosar sub acuzaţia de şantaj, iar cazul a fost trimis la Serviciul de Investigaţii Criminale pentru cercetări", a declarat Raluca Veşteneanu, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Dosarul de şantaj are legătură directă cu dispariţia Mădălinei Motrună. George Ionuţ Nicolae a trimis sms-uri de pe telefonul mobil al fetei părinţilor acesteia. A făcut în aşa fel încât să pară că mesajele veneau chiar de la Mădălina şi că ea le cerea bani părinţilor.

Cazul este legat direct de omor şi dosarul a fost trimis deja la Bacău. Ieri, Nicolae a fost transferat la Penitenciarul Jilava, unde va sta pe perioada în care i se va face expertiza psihiatrică. Dacă se va stabili că tânărul este bolnav psihic, el va fi internat într-un spital al Administraţiei Penitenciarelor, cel mai probabil la Socola sau Grajduri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite