Raluca Moianu vrea să fie producător tv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lumea s-a obişnuit să o privească în fiecare luni seară la "Iartă-mă!", pe TVR 1. Iar de aproape un an a revenit şi la prima dragoste, radioul, vedeta fiind gazda matinalului de la Magic FM.

Lumea s-a obişnuit să o privească în fiecare luni seară la "Iartă-mă!", pe TVR 1. Iar de aproape un an a revenit şi la prima dragoste, radioul, vedeta fiind gazda matinalului de la Magic FM. Însă 15 ianuarie 2007 a însemnat pentru Raluca Moianu mai mult decât aniversarea a doi anişori din viaţa fetiţei ei, Mara Ilinca. La acea dată, vedeta a încheiat contractul cu televiziunea publică şi a putut lua în calcul alte oferte. Aşadar s-a alăturat echipei Romantica şi se pregăteşte pentru un nou rol, cel de producător.

Cât timp au durat negocierile cu Romantica?
În jur de două săptămâni. Negocieri e impropriu spus. Am avut numeroase întâlniri, pentru a ne putea cunoaşte.

De ce-ai ales acest post?
Mi-a plăcut foarte mult echipa de acolo. Am multe argumente care sprijină decizia luată: mi s-a oferit posibilitatea să dezvolt şi alte proiecte. Nu că ar fi fost imposibil în TVR, dar nu atât de uşor.

Cine te-a contactat să îţi facă oferta?
M-a sunat cineva din partea echipei lor, apoi imediat Teo. Care a fost foarte sinceră cu mine. Mi-a zis că are nevoie de mine ca de aer. În momentul în care un om îţi vorbeşte aşa, îţi dai seama că poţi dezvolta şi o frumoasă relaţie de prietenie.

Te-ai ataşat de formatul "Iartă-mă!"?
După şapte ani, ar fi şi greu să spun că nu. Mai ales că lumea aşa mă ştie, chiar dacă eu mai fac şi alte lucruri. Sunt şi consultant media şi om de radio la Magic FM.

Care a fost atitudinea colegilor din TVR la plecarea ta?
Eu nu am fost angajată a TVR. Dar sunt oameni acolo care regretă, dar şi unii care se bucură că s-a eliberat un post în grilă.

Cu partea materială cum este?
Mult mai bine. Şi e firesc să fie aşa. Dar contează la fel de mult să te integrezi în echipă şi să ştii care sunt aşteptările angajatorului.

Şi care sunt?
Fiind un post de nişă, care se adresează în special femeilor peste 35 de ani, aşteptările sunt diferite. Nu se judecă totul după audienţe.

Care lucru vei face la Romantica?
E vorba de un proiect ce va merge în paralel cu "Iartă-mă!". Eu voi fi şi producător şi prezentator. Dar nu pot spune mai multe. În televiziune se fură mult.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite