Raluca Moianu se plimbă cu un VW de 30.000 de Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu degeaba spune "Iartă-mă!" de atâţia ani, nu degeaba se trezeşte în zorii zilei pentru a fugi la matinalul Magic FM, nu degeaba are o fetiţă, Mara Ilinca, în vârstă de doi anişori.

Nu degeaba spune "Iartă-mă!" de atâţia ani, nu degeaba se trezeşte în zorii zilei pentru a fugi la matinalul Magic FM, nu degeaba are o fetiţă, Mara Ilinca, în vârstă de doi anişori. Raluca Moianu poate spune fără să se laude că este una dintre cele mai fericite vedete din showbizul autohton. Şi, la lista de mai sus putem adăuga, fără probleme, şi un "nu degeaba este soţia medicului stomatolog Marius Ancuţa". Spun asta deoarece acesta îşi răsfaţă nevasta cât poate de mult.

Nu merge cu maşina decapotată

Zilele trecute el i-a dăruit o bijuterie de maşină, un Volkswagen EOS CC, al cărei preţ se ridică la aproximativ 30.000 de euro. Raluca nu se pricepe foarte mult la maşini, dar Mario, soţul ei, a avut grijă ca modelul condus de ea să fie unul cât mai bine dotat. Păcat însă că, aşa cum se poate observa şi în fotografia surprinsă de noi, vedeta preferă să meargă cu maşina fără să o decapoteze, deşi ar putea face acest lucru.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite