Raliul VIP, o cursă cu vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Revista VIP", cu asentimentul Primăriei Municipiului Mangalia şi al Poliţiei Române, a blocat recent şoseaua dintre Saturn şi Venus! Nu a fost vorba despre vreun conflict legat de un accident

"Revista VIP", cu asentimentul Primăriei Municipiului Mangalia şi al Poliţiei Române, a blocat recent şoseaua dintre Saturn şi Venus! Nu a fost vorba despre vreun conflict legat de un accident pe litoral, ci despre "Raliul Auto VIP" ediţia a VI-a.
Cele mai în vogă vedete din lumea showbizului, sportului, dar şi politicieni s-au întrecut într-o cursă plină de adrenalină cu mai mult de 20 de maşini la start. Ioana Băsescu Marin şi soţul ei, Bodo, sunt cei care au spart gheaţa printr-o cursă demonstrativă. Fiica preşedintelui a câştigat cursa cu o Alfa Romeo 159, una dintre cele două maşini puse la dispoziţie de către Auto Combo prin Auto Italia organizatorilor, lăsând în urmă Mitsubishiul soţului ei.
Playmate-ul lunii august al revistei "Playboy", Doria Ivan, este cea care a dat startul competiţiei anul acesta şi a participat împreună cu un reprezentant de la Local Kombat la a doua cursă demonstrativă.
Cea mai aplaudată prezenţă a fost cea a lui Cătălin Măruţă (TVR 2) care a lăsat audienţa fără grai când a apărut cu o Dacie 1400 cu numărul de înmatriculare "B-69 şi atât".
Pentru a dezmorţi atmosfera de competiţie, Flamingo Boys au fost la înălţime cu un dans exploziv care a încins asfaltul.
Titlul cel mare l-a luat Andrei Duban, care s-a "duelat" în finală cu Adi de la Vâlcea, amândoi concurând cu maşinile Alfa Romeo 159 puse la dispoziţie de către organizatori.
Duban a primit cupa de la Virgil Vochină şi a ţinut să adauge că "toată lumea ştie să accelereze şi foarte puţină lume să pună frână la timp!".

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite