Raliul Frumuseţii, câştigat de două hunedorence

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 21 de echipaje au luat parte la cea de-a XII-a ediţie a Raliului Frumuseţii, întrecere automobilistică dedicată femeilor care are loc în fiecare an, în judeţul Hunedoara.

Nu mai puţin de 21 de echipaje au luat parte la cea de-a XII-a ediţie a Raliului Frumuseţii, întrecere automobilistică dedicată femeilor care are loc în fiecare an, în judeţul Hunedoara.

O premieră în acest an a fost şi înscrierea la raliu a trei echipaje bulgăreşti, iar într-un echipaj românesc pilotul a fost o nemţoaică. Competitoarele au avut de parcurs două probe de îndemânare şi viteză, desfăşurate sâmbăta trecută, în centrul Devei şi al Hunedoarei.

De asemenea, echipajele au mai parcurs un traseu de circa 60 km între Hunedoara - Simeria - Rapoltu Mare - Geoagiu-Băi. Raliul Frumuseţii a fost câştigat de echipajul format din hunedorencele Monia Secară şi Cristina Rişcuţa.

Pe locul doi al podiumului a urcat echipa Hajni Şorecău - Simona Codoban, locul trei în clasament revenind echipajului Mădălina Doboş - Claudia Cocrean. Fiecare dintre câştigătoarele probelor de îndemânare au primit câte un premiu, dar şi o cupă. Ca şi în anii trecuţi, la finalul competiţiei a fost desemnată şi cea mai frumoasă competitoare.

"A fost cel mai reuşit concurs din ultimii ani. Nu am avut contestaţii referitoare la arbitraj, iar fetele au progresat în ceea ce priveşte stilul de conducere la volan", a precizat directorul sportiv al raliului, Ştefan Varga.

Unul dintre cele două echipaje bulgăreşti a primit premiul de popularitate, iar "pilotul" Nora Noikova-Bulgaria a fost aleasă Miss Raliul Frumuseţii la capătul mai multor probe, inclusiv cea a costumului de baie, şoferiţa mărturisind că se află pentru prima dată în posesia unui asemenea titlu.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite