Raku de la Zale are cântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca să iasă show-ul cât mai incendiar, Raku îşi aduce şi prietenii de scenă: Kazi Ploaie, Cedry2k şi DJ Faibo X. Fanii genului sunt aşteptaţi cu începere de la ora 20.00. După hip-hop,

Ca să iasă show-ul cât mai incendiar, Raku îşi aduce şi prietenii de scenă: Kazi Ploaie, Cedry2k şi DJ Faibo X. Fanii genului sunt aşteptaţi cu începere de la ora 20.00. După hip-hop, seara este urmată de acorduri raggae.

Raku a avut prima apariţie live în anul 1995, la o acţiune de propagandă a Cenaclului "Flacăra", iar prima sa apariţie discografică a fost în anul 1997, cu piesa "Mai mulţi bani, mai multe probleme", care a fost inclusă pe compilaţia "Marphă Hip Hop2".

Ceva mai târziu, a devenit membru al trupei Morometzii. În anul 2003 este invitat de Cheloo pe albumul său solo, "Sindromul Tourette", şi pe albumul lui Pacha Man, "Drumul către rastafari", unde interpretează melodia "Valori sociale", alături de Ombladon. Featuringul cu Obladon "Egali din naştere" îi aduce lui Raku din ce în ce mai mulţi fani. În prezent, artistul este component al trupei Zale, unde este coleg cu Yolo şi Christu. (Ioana Mirică)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite