Răfuială cu împuşcături la Spitalul Judeţean Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova a fost transformat din nou ieri în câmp de luptă de mai mulţi cetăţeni de etnie rromă. Deşi în preajmă se aflau zeci de bolnavi, membrii

Curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova a fost transformat din nou ieri în câmp de luptă de mai mulţi cetăţeni de etnie rromă. Deşi în preajmă se aflau zeci de bolnavi, membrii a două clanuri de ţigani nu au ezitat să scoată pistoalele şi să tragă. Martorii susţin că un medic de la SMURD şi ajutoarele sale l-au imobilizat pe făptaş, în timp ce şeful poliţiei afirmă că agenţii comunitari ar fi fost adevăraţii eroi.

Şase persoane de etnie rromă au fost implicate în scandalul de ieri, care a izbucnit în jurul orei 9, între membrii clanului Slătineştilor şi cel al lui Petrache. În timpul conflictului s-au tras mai multe focuri de armă, însă niciunul dintre cei implicaţi nu a fost rănit.

Potrivit poliţiştilor, membrii clanului Slătineştilor au scos două pistoale cu aer comprimat şi au început să tragă în BMW-ul în care se aflau Ion Petrache şi fiul acestuia. Până la sosirea poliţiştilor, agresorii au fost imobilizaţi de câţiva cetăţeni şi un medic.

Între timp au apărut şi agenţii comunitari, care i-au condus la sediul poliţiei pe toţi cei şase participanţi la scandal, Marius Slătineanu, zis Servantes (25 de ani), Mihai Fieraru, zis Esop (38 de ani), Cătălin Slătineanu, zis Patrian (23 de ani), şi Giovani Gogoneaţă, zis Mantu (30 de ani), Ion Petrache, zis Steluş (43 de ani) şi cu fiul acestuia, Soriadis (15 ani).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite