Rafaga concertează din nou pentru români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia este invitată la show-ul care va avea loc la un hipermarket din Bucureşti. La doar şase luni de la prima venire în România, Rafaga se întoarce în ţara al cărui public îl

Formaţia este invitată la show-ul care va avea loc la un hipermarket din Bucureşti.

La doar şase luni de la prima venire în România, Rafaga se întoarce în ţara al cărui public îl iubeşte din tot sufletul. Astăzi, cunoscuta formaţie tropicală va susţine la Bucureşti, în Complexul Carrefour Militari, un nou concert, în deschiderea căruia vor mai cânta Analia Selis şi Wilmark.

Rodrigo Gonzalo Tapari, solistul formaţiei Rafaga, a declarat ca a fost impresionat de felul în care a fost primit în luna martie, în România, după o absenţă de trei ani. "Am fost copleşiţi de căldura şi amabilitatea oamenilor şi am promis că vom reveni.

Ca în fiecare vară, ne aflăm într-un lung turneu european, iar acesta trebuia să cuprindă şi România. Ne-am dorit acest lucru şi iată că s-a împlinit", spune solistul. El şi colegii săi s-au arătat impresionaţi de publicul român, care, prin comparaţie cu cel din întreaga lume, "are ceva aparte".

"Ne-a bucurat că publicul român iubeşte piesele "La luna y tu" şi "Mentirosa", cât şi melodiile noului album "Duenos del viento", spune Rodrigo.

Nouă tineri pasionaţi alcătuiesc Rafaga

În anul 1994 a început istoria formaţiei Rafaga, alcătuită din nouă tineri talentaţi care, prin muncă, pasiune şi valoare, au ajuns numărul unu atât în topurile muzicale din Argentina, cât şi în cele din restul ţărilor Americii Latine şi din multe ţări europene. Rafaga a cucerit încă de la început publicul prin cântecele de dragoste, prin efectele speciale deosebite, lumina şi un sunet impecabil, devenind în scurt timp un fenomen cunoscut sub numele de rafagamania.

Rafaga cântă întotdeauna live, aşa că pentru membrii trupei este foarte important sunetul, iar concertul să se audă perfect, indiferent de locaţie - aer liber, discotecă, sală de spectacol. Din acest motiv, înainte de fiecare show, membrii Rafaga nu uită să facă o probă a sunetului.
Ei se bucură că au revenit în România, românii sunt fericiţi să danseze din nou pe ritmurile pieselor lor de succes astă-seară de la ora 20.00 în spaţiul de la Carrefour Militari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite