Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu se "bat" în siluete - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre concurenţa dintre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, relaţia secretă dintre Lindsay Lohan şi Heath Ledger sau popularitatea câştigată de Inna în SUA. Printre alte subiecte, Cătălin Botezatu s-a despărţit de prietenă, iar trupa Rammstein a fost cenzurată în Germania.

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu se "bat" în siluete. Nu se mai bat pe bărbaţi, şi nici la tv, ca înainte. Totuşi, războiul celor două dive este departe de a se fi sfârşit. Andreea Marin şi Mihalea Rădulescu se concurează acum mai abitir ca niciodată. Ele lansează cărţi în aceeaşi zi, magazine pentru copii în aceeaşi lună şi se chinuie care mai de care să-şi ţină în frâu kilogramele. Silueta e un veritabil "teren" de luptă pentru Mihaela şi Andreea. Dacă Mihaela a reuşit cât de cât să-şi păstreze silueta de viespe, şi a luat doar câteva kilograme cât a stat la Monaco, Andreea nu şi-a revenit încă la formele aproape perfecte de dinainte de a o naşte pe Ana Violeta, scrie Click.

Lindsay şi Heath Ledger aveau o relaţie când actorul a murit. Lindsay Lohan avea o relaţie secretă cu actorul Heath Ledger când acesta a murit, potrivit unei convorbiri telefonice dintre părinţii actriţei. Dina a vorbit cu tatăl lui Lindsay despre această relaţie, din cauză că îi era teamă pentru viaţa fiicei sale. "Pentru că atunci când va fi beată, va face ce a făcut şi Heath Ledger, fără să se gândească o secundă". Ea a spus că moartea actorului a fost un şoc teribil pentru Lindsay. "I-a dat viaţa peste cap", a adăugat Dina, scrie Click.

Inna cucereşte Statele Unite. La nici un an şi jumătate de când s-a lansat, Inna a intrat în rândul celor mai bune produse muzicale româneşti. După ce piesa “Hot” a ajuns să fie fredonată în toată Europa, melodia a trecut Oceanul şi s-a instalat în playlisturile câtorva posturi de radio din Statele Unite. Inna, pe numele ei real Alexandra Apostoleanu, a câştigat, în acest an, patru premii Romanian Music Awards şi a semnat cu Ultra Records, una dintre cele mai importante case de discuri care activează în SUA şi în Marea Britanie, notează Libertatea.

Cătălin Botezatu s-a despărţit de Bianca. Paparazzii Cancan i-au surprins ieri pe cei doi iubiţi, în parcarea unui restaurant din Cartierul francez, într-o ipostază în care nu au mai fost văzuţi până acum. Mai exact, Bianca şi Bote se aflau în mijlocul unei discuţii foarte aprinse. Se pare că suparat era chiar designerul, care ţipa şi gesticula nervos către iubita lui. Ba mai mult, la un moment dat, acesta chiar a îmbrâncit-o, Bianca rămânând fără cuvinte în urma ieşirii lui violente.

Trupa Rammstein, cenzurată în Germania. La doar câteva săptămâni de la lansare, noul album al formaţiei Rammstein, “Liebe Ist Fur Alle Da”, a fost cenzurat în Germania din pricina versurilor pornografice. Mai exact, doar admiratorii trupei care au peste 18 ani vor avea voie să cumpere albumul din magazine, unde va fi plasat în spaţii mai puţin vizibile. Se pare că piesele “Ich Tu Dir Weh” şi “Pussy” au fost interzise, informează Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite